Ce telefoane poti gasi la casele de amanet?

Share Button

Datorita faptului ca telefoanele mobile sunt atat de importante pentru noi, fiecare persoana va cauta sa isi cumpere cele mai performante smartphone-uri existente pe piata, pentru ca un smartphone foarte performant, si care apartine unui producator de succes, va functiona mereu fara probleme.

Ei bine, aceste telefoane foarte performante, si care au fost scoase pe piata de catre cei mai renumiti producatori, se pot cumpara de la magazinele operatorilor de telefonie mobila, si pot  sa fie cumparate atat la pret de abonament, cat si la liber.

spioneaza.ro

In cazul celor care nu isi gasesc telefonul preferat la magazinele operatorilor de telefonie mobile, o varianta inspirata ar fi aceea de a-si cauta telefoanele la magazinele de aparatura electronica si electrocasnica, iar acolo sunt sanse foarte mari sa isi gaseasca telefonul preferat.

Trebuie insa mentionat faptul ca telefoanele care apartin unor producatori de top de pe piata precum Samsung sau Apple, au preturi destul de piperate, indiferent de unde sunt achizitionate, daca discutam despre telefoanele noi.

Telefoanele acestor doua mari branduri de pe piata, au preturi destul de piperate chiar si in momentul in care discutam despre dispozitive second hand.

Toti cei care au de gand sa isi cumpere un smartphone, fie de la unul din aceste doua branduri, fie de la un alt producator important de pe piata, au posibilitatea de a cauta telefoane mobile la casele de amanet.

Desi pare ciudat, se pot gasi la casele de amanet telefoane foarte performante, si care sa fie de la producatori de top, la preturi foarte atractive, asa ca merita incercata si aceasta varianta.

In cazul celor care nu inteleg cum este posibil sa gaseasca telefoane la o casa de amanet, ei bine, acestea ofera imprumuturi gen amanet telefoane, iar persoanele care au nevoie rapida de bani, isi pot amaneta telefoanele pentru a obtine banii doriti.

Pentru a obtine banii necesari, persoanele respective, trebuie doar sa se prezinte la sediul caselor de amanet, avand asupra lor telefonul sau telefoanele mobile pe care isi doresc sa le amaneteze, si cartea lor de identitate, pentru a se incheia contractul de amanet.

Contractul de amanet se va efectua doar dupa ce telefonul sau telefoanele vor fi amanetate de catre personalul casei de amanet, iar daca ambele parti cad de acord, se va semna un contract de amanet. Aici este important de precizat faptul ca telefoanele vor fi evaluate foarte bine, astfel incat ele sa fie de cea mai buna calitate.

Acest contract de amanet, va fi valabil pe o perioada cuprinsa intre 5 si 30 de zile, insa se va putea extinde cu conditia recalcularii comisionului de plata din partea clientului.

Chiar si dupa expirarea contractului, exista o perioada de gratie care depinde de la o casa de amanet la alta, in care clientul isi poate achita datoria, plus comision pentru zilele respective, si isi poate recupera telefonul sau telefoanele.

zonia.ro

In cazul in care expira si perioada de gratie iar clientul nu se prezinta pentru a-si achita datoria si pentru a-si recupera bunul sau bunurile, aceste telefoane vor fi scoase la vanzare de catre casa de amanet.

Leave a Reply