Ce trebuie sa faci daca nu se incarca telefonul?

Share Button

Ce trebuie sa faci daca nu se incarca telefonul?
Fiecare dintre noi am vrea sa avem un telefon mobil inteligent care sa nu se blocheze atunci cand il folosim, care sa tina foarte mult timp incarcat, sau care sa nu se defecteze niciodata, insa asta ar insemna oarecum sa avem telefonul perfect.

Cu siguranta acest lucru nu este posibil momentan, pentru ca inca nu a aparut si din cate se pare, in viitorul apropiat nici nu va aparea pe piata telefonul perfect.

In aceste conditii, atunci cand vrei sa iti cumperi un astfel de dispozitiv, ceea ce trebuie sa stii in primul rand, este faptul ca ai nevoie de un telefon care sa fie de la o firma renumita de pe piata.

De ce un astfel de telefon? Pentru ca dupa cum am mai spus, un telefon care nu este de la un astfel de brand, poate sa intampine tot felul de probleme atunci cand il utilizezi, se poate bloca, sau se poate descarca foarte rapid.

O alta problema extrem de neplacuta, este aceea in care iti pui telefonul la incarcat, iar acesta nu se incarca. Aceasta problema este una extrem de urata pentru ca oricat ti-ar fi dispozitivul de performant, si oricarui brand ar apartine, fara baterie, acesta nu poate sa functioneze.

Daca si telefonul tau intampina o astfel de problema, in primul rand ceea ce ai de facut este sa verifici daca sursa de energie de unde ai de gand sa iti incarci telefonul functioneaza. Mai pe intelesul tuturor, trebuie sa verifici daca priza este una functionala.

Cum faci acest lucru? Conectezi un oricare alt aparat electric sau electronic la sursa respectiva de energie electrica, iar daca acesta functioneaza, este clar faptul ca priza este una functionala. In cazul in care acesta nu functioneaza, atunci problema este de la priza, si ar trebui sa schimbi priza.

spioneaza.ro

Daca, priza este totusi una functionala, atunci problema aparuta va fi ori din cauza incarcatorului, ori din cauza telefonului.

In primul rand, in aceasta situatie, poti sa cauti un incarcator telefon compatibil pentru dispozitivul tau, iar astfel vei incerca sa iti incarci telefonul folosind un alt incarcator. In cazul in care acesta se incarca, atunci problema este a incarcatorului, iar acesta trebuie inlocuit.

O alta varianta ar mai fi aceea de a folosi incarcatorul tau pentru a incarca un alt telefon, iar daca acesta nu se incarca, problema aparuta este la incarcator. Daca telefonul se incarca folosind incarcatorul tau, dar si telefonul tau se incarca folosind un alt incarcator, insa folosind incarcatorul tau nu, atunci va trebui sa cumperi un incarcator nou.

Deasemenea, in situatia respectiva, ar fi bine sa alegi sa iti cumperi incarcatorul de la un service gsm, iar odata ce iti duci telefonul acolo si verifici daca functioneaza incarcarea, poti sa rogi frumos un expert sa arunce o privire asupra dispozitivului, pentru a descoperi motivul pentru care acesta nu se incarca folosind incarcatorul original.

zonia.ro

Incarcatoare pentru telefon se pot gasi iarasi si la magazinele tuturor operatorilor de telefonie mobila care au magazine deschise in orasul tau, sau le poti comanda si online.

Leave a Reply