Ce trebuie sa stii despre casca Bluetooth?

zonia.ro
Share Button

Ce trebuie sa stii despre casca Bluetooth?Daca e sa vorbim despre accesorii iPhone, multi posesori de iPhone obisnuiesc sa cumpere casti Bluetooth. De ce? Acestea sunt utile atunci cand intre timp mai ai de facut alte activitati, cum ar fi sa conduci, sa gatesti sau cand pur si simplu vrei sa mergi pe strada fara sa iti ocupi mana tinand telefonul mobil la ureche.

Bineinteles, nu recomandam folosirea telefonului mobil la volan, indiferent de faptul ca sunt utilizate dispozitivele handsfree. Daca esti interesat si de alte accesorii iPhone, site-ul Magazingsm.ro iti sta la dipoozitie cu o gama larga de produse de acest gen, pentru a te putea bucura de functiile telefonului tau mobil.

Casca Bluetooth nu este folosita doar de poseorii de iPhone, ci si de posesorii altor telefoane care sunt compatibile cu un astfel de dispozitiv. In general, o casca de acest gen este compatibila cu telefoanele care sunt dotate cu o versiune Bluetooth 1.1. sau care suporta profilul hands free2.

spioneaza.ro

Cand cumeri o casca Bluetooth, trebuie sa incarci la maxim bateria inainte de prima utilizare. Durata unei incarcari este de aproximativ 2 ore si se face cu un incarcator pe care-l primesti in pachetul initial. Vei sti ca poti folosi casca in momentul in care beculetul rosu, care arata faptul ca se incarca, se face verde.

Stii cum sa conectezi casca la telefon? Daca nu stii, iti spunem noi. Pentru inceput, trebuie sa tii apasat pentru aproximativ 8 secunde butonul de pornire. In momentul in care s-a aprins un beculet, de data aceasta albastru, intra in meniul telefonului si opteaza pentru o conectare Bluetooth cu casca, din rezultatele cautarii Bluetooth.

Ti se va cere acordul pentru a initia legatura dorita, dupa care iti va fi solicitata o parola de siguranta. Cum stii ca totul este in regula si ca poti folosi casca Bluetooth? Beculetul albastru va lumina cu intreruperi, dupa care va incepe sa palpaie la fiecare 3 secunde. Cand vrei sa opresti casca, tine apasat butonul de pornire pentru cateva secunde pana cand beculetul albastru va lumina de 2 ori.

Ce ai de facut cand vrei sa initiezi un apel? Dupa ce te asiguri de faptul ca ai pornit casca, formezi numarul si apelezi, cum ai face in mod normal. Cand vrei sa inchei convorbirea, fie o faci din meniul telefonului, fie de pe butonul de pornire al castii.

Mare atentie cand alegi o astfel de casca, deoarece acestea sunt diferite. Unele permita sa fii la o distanta mai mare de telefon, altele la o distanta mai mica. Unele functioneaza cu telefonul fix, altele nu. De asemenea, ia in calcul si dimensiunea castii si foloseste una care sa-ti fie cu adevarat comoda atunci cand o folosesti. Mai poti opta si pentru casti care pot fi conectate la PC sau la alte dispozitive.

Ia in calcul aceste aspecte si fa o achizitie de care sa fii cu adevarat multumit. Obisnuieste-te ca atunci cand dai un ban, sa stii pe ce anume il dai si sa platesti pentru functiile pe care le vei folosi.

Leave a Reply