Ce trebuie sa stii despre energia solara?

Share Button

Te invitam pe Top Solar SRL atunci cand vrei sa gasesti cele mai bune solutii de sisteme cu panouri solare termice sau fotovoltaice.

Garantam pentru calitate produselor comercializate de noi si iti punem la dispozitie o intreaga echipa de profesionisti care te vor ajuta sa alegi panourile care ti se potrivesc. Vom calcula impreuna necesarul de panouri si mai exact necesarul de energie de care ai nevoie pentru ca numarul de panouri sa fie ales corespunzator.

Daca vrei sa vezi mai multe oferte si informatii utile despre panourile solare, click aici.

Elon Mosk este un antreprenor important si este responsabil de aducerea pe piata a companiilor inovative cum sunt Pay Pal, Tesla sau Space X. In acest articol ne povesteste mai mult despre energia solara si despre tot ce ar trebui sa stim cu totii despre panourile solare si despre importanta folosirii energiei verzi.

Energia solara reprezinta in prezent o tehnologie inerent exponentiala. Cresterile spectaculoare sunt iubite de toata lumea si acesta este scopul pe care cei de la Solar City l-au cultivat.

Astfel compania are undeva in jur de 80000 de clienti si numarul lor va creste la un milion cat de curand. Asta inseamna ca aproximativ o data la cateva luni, aceasta companie va trebui sa se dubleze. Te poti gandi la asta pentru cateva minute? Suna WOW si este WOW.

spioneaza.ro

Ray Kurzweil este parintele cresterii si este unul dintre primii care dovedesc ca o crestere remarcabila este foarte posibila utilizand o sursa de energie regenerabila.

Asa cum si calculatoarele beneficiaza de pe urma posibilitatii de a inghesui un numar tot mai mare de tranzistori intr-un singur chip, panourile solare au aceeasi abilitate, de a include un numar din ce in ce mai mare de celule solare. Conform cu calculele profesionistilor te poti astepta sa fii independent energetic in cca 20 de ani.

Energia solara reprezinta un brand si nu o utilitate. Musk vede energia solara la fel cum vede si masinile cu motor electric. Masinile se vand mai usor daca in spate au un nume pe care sa il recunosti usor asa cum este Tesla. Prin urmare si Solar City este un brand care se adreseaza consumatorilor, nu doar o utilitate ca oricare alta.

Aceasta este de fapt si cea mai importanta inovatie cu care se poate lauda Solar City si anume faptul ca transforma o afacere de utilitati imbatranita si absolut neinteresanta, in unul din cele mai noi trenduri legate de energia electrica primind un mare spirjin si de la companiile cum sunt Google.

Dupa ce clientii incep sa vada o afacere drept brand este mai usor sa mentii o cota pe piata. Solar City are aproximat 25% din piata din SUA si acest lucru nu inseamna ca firma nu are competitori. Aceasta este insa doar o sursa de motivatie pentru ca Sun City sa inoveze si sa aduca un numar tot mai mare de produse pe piata.

zonia.ro

Industria pentru energie solara este una din putinele care au profit datorita importurilor si relatiilor cu China.

Leave a Reply