Cele mai bune branduri de laptop in 2016

spioneaza.ro
Share Button

Cele mai bune branduri de laptop in 2016In acest an Apple si Dell si-au mentinut pozitiile de lideri pe piata de laptopuri la nivel global, cu locul 1 si respectiv locul 2, pe podium. Cei de la Asus s-au clasat pe locul al treilea, cu niste produse foarte interesante si fiabile in acelasi timp.

HP a cazut de pe locul 3 pe locul 6, din cauza unei serii de laptopuri mediocre, fara prea multa inovatie si suport din ce in ce mai slab.

Cauti laptop refurbished, cu design atragator si performante bune? Intra pe DiablosComputer.ro.

Primul loc: Apple.

Apple ramane brandul de top pentru 7 ani consecutiv, datorita unei combinatii de laptopuri high-end, printre cele mai bune din clasa lor si un suport tehnic cu mult inaintea competitorilor directi.

Compania din Cupertino-California a primit de asemenea note foarte mari si pentru software-ul proprietar preincarcat, pentru acoperirea garantiei care te lasa sa trimiti prin posta un produs defect de exemplu, intr-un service autorizat, pentru reparatii si verificari.

Al doilea loc: Dell.

zonia.ro

Cei de la Dell, se claseaza pe locul 2 pentru al doilea an consecutiv, la productia generala de laptopuri si pe locul 1 in ceea ce priveste laptop-urile pc (non-Apple), datorita unor linii de laptopuri foarte performante, foarte fiabile, dar si cu un design deosebit.

Compania ofera o gama larga de laptopuri, utilizatorii nu pot sa se planga ca nu au de unde alege. Exista laptopuri si la 300 de dolari, destul de performante si eficiente si exista si “monstrii” de peste 2000 sau 3000 de dolari, cu procesoare foarte performante, placi video dedicate de top (de la Nvidia sau Amd), solid state drive (SSD) uneori chiar si in configuratii raid si sisteme avansate de racire.

Al treilea loc: Asus.

Asus a inceput sa urce din ce in ce mai mult in topuri, cel putin in ultimii ani, deoarece au un design atractiv si inovator, produsele sunt construite foarte bine, din materiale de calitate, fara folosirea exagerata a plasticului ieftin sau alte artificii care scad din calitate, doar pentru a reduce costurile generale.

Datorita acestei abordari a companiei, clientii au inceput sa aprecieze din ce in ce mai mult aceasta marca, iar Asus incepe sa creasca si sa-i prinda din urma pe monstrii sacrii ai productiei de laptopuri: Dell si Apple.

Rating-ul acestor branduri se face prin acumularea unui punctaj ce este atribuit adunand notele la design-ul produselor (al laptop-urilor), review-urile pozitive (sau nu) ale utilizatorilor care le-au cumparat si le-au folosit timp suficient, suportul tehnic oferit de catre compania producatoare, inovarea si valoarea in functie de cost (value for money).

Firmele care au obtinut punctajele cele mai bune, adunand notele de la toate aceste atribute, s-au clasat pe podium. In ceea ce ne priveste, ii putem mentiona si pe cei de la MSI in acest top, noi i-am clasa cel putin pe un onorabil loc 4.

Msi produce laptopuri de o calitate foarte buna, iar seria lor de gaming, intrece orice asteptari, depasind cu mult prin design si performante, modele asemanatoare de la Dell sau alti producatori mai renumiti. Totusi, vin si ei din urma si s-ar putea ca la anul sa-i vedem si pe ei pe acest podium.

Leave a Reply