Cele mai noi si inedite modele de lanterne de pe piata

Share Button

Cele mai noi si inedite modele de lanterne de pe piataPeste zece tipuri de lanterne pe care nu credeai ca cineva le poate crea

Dupa cum spune si titlul acestui articol, vom privi in randurile urmatoare ale acestui material catre cele mai inovative modele de lanterne disponibile la ora actuala.

Atat la nivel global, cat si national, exista o oferta deosebita de lanterne – aceste instrumente se fac remarcate prin zeci de trasaturi, functionalitati, dimensiuni si design-uri. Sa mentionam asadar cateva dintre cele mai noi sau inedite modele de lanterne de pe piata:

spioneaza.ro

–    Lanterne reincarcabile, cu posibilitatea functionarii prin bluetooth ca boxa audio portabila; mai mult de atat unele modele de acest tip reusesc sa functioneze si ca power banks (baterii portabile  prin USB).
–    Lanterne de mare capacitate, de tip lampa (cu toarta de manevrare si stativ), ce functioneaza si ca baterii de rezerva (power banks)
–    Lanterne de mana, casnice, cu o putere de peste 500 de lumeni
–    Lanterne rezistente la apa (pot sa fie folosite subacvatic)
–    Lanterne industriale cu LED ce reusesc sa produca peste 680 de lumeni prin intermediul unui singure unitati (chip) de LED. Acestea pot sa atinga o distanta de peste 300 de metri gratie sistemelor si tehnologiilor folosite.
–    Lanterne LED, cu laser si zoom – aceste modele pot sa fie reincarcabile si pot fi confectionate din aliaj de aluminiu. Lanternele de acest tip dispun de functia de focalizare a luminii si folosesc acumulatori de mare capacitate.
Concomitent, acestea permit folosirea unui laser de diferite culori (dar si in mod separat)
–    Lanterne LED ce includ si suport pentru arme de vanatoare
–    Lampi de veghe cu senzor de miscare
–    Becuri cu panouri solare, cu peste 32 de leduri si telecomanda
–    Lanterne cu functionare de pana la 1000 de ore, cu fascicul luminos ce acopera peste 400 de metri si se bucura de o putere de 3800 de lumeni
–    Lanterne frontale de mare capacitate (peste 300 de lumeni), cu posibilitatea functionarii in mai multe moduri. Folosite in special in alpinism utilitar, alpinism si drumetii montane.
–    Lanterne electrosoc pentru autoaparare.
–    Lanterne de mare capacitate cu montare pe trepied
–    Lanterne cu 8 setari de luminozitate
–    Lanterne rezistente la inghetare, apa, socuri mecanice;

Asadar, o lanterna LED este mult mai complexa si indeplineste mult mai multe roluri decat poate ne-am fi putut astepta. Credeai ca cineva nu poate sa aiba o boxa cu ajutorul careia sa asculte muzica de pe telefon, prin bluetooth?

Si in acelasi timp sa aiba si lumina, in intreaga incapere? Sau in intreg cortul? Credeai ca nu poate sa existe o lanterna frontala (cu montare pe cap) de peste 300 de lumeni, cu semnalizare prin led-uri colorate?

Nu te asteptai ca un aparat electrosoc sa incorporeze si leduri pentru iluminat? Atentie totusi la butoanele pe care le apesi cand esti alaturi de cei dragi! Nu ai fi crezut ca lanternele de astazi pot sa fie montate pe o arma de airsoft sau de vanatoare?

zonia.ro

Daca raspunsurile la aceste intrebari sunt negative, merita sa iti aloci cateva minute pentru a studia aceste zeci de modele. Navigheaza pe internet si cu siguranta vei fi uimit!

Leave a Reply