Cele mai tari meciuri din acest weekend

spioneaza.ro
Share Button

Weekend-ul este raiul barbatilor de pretutindeni, deoarece in aceste doua zile magice se joaca in campionatele lumii etape importante care catareste greu la castigarea titlului, cu totii stim ca fiecare punct dobandit sau punct pierdut ne aduce sau ne indeparteaza de titlu. Weekend-ul vine cu derby-uri din mai multe campionate importante, inclusiv din Romanica noastra, unde gorjenii de la Pandurii ii intalnesc pe neinvisii de 10 etape, Steaua.Primul derby cu care as vrea sa incep este acela dintre Tottenham Spurs si Chelsea ce va avea loc sambata de la ora 14:45. Echipele londoneze de prestigiu care nu-si permit sa piarda in acest moment niciun punct in campionat. Chelsea este neinvinsa de 7 etape in acest stagiu, ceea ce va face un meci important pe White Hart Lane. Un amanunt este acela ca Chelsea nu a mai castigat din 2005 pe stadionul celor de la Spurs.

Dortmund contra lui Schalke este un alt duel al titanilor. Amandoua echipe o duc bine in campionat, cu victorii importante, ceea ce inseamna ca va fi un meci de totul sau nimica. Desigur, cu prima sansa porneste Dortmund care este campioana ultimelor doua sezoane in Germania, un campionat extrem de puternic.

Pandurii – Steaua este ultimul derby pe care vi-l prezint si care va zic ca este unul de vizionat. Neinvisi de 10 etape, ultimele 5 fiind victorii, rosi-albastrii dau piept cu ocupanta locului 2 in Romania, Pandurii. Gorjenii au pierdut doar un meci in ultimele 15 meciuri jucate pe teren propriu, ceea ce face si mai greu acest meci pentru stelisti. Meciul va fi duminica de la ora 21:45

zonia.ro

Leave a Reply