CFR a fost invinsa de turci

spioneaza.ro
Share Button

Dupa ce am obtinut un singur punct pe la Galatasaray acasa, CFR a obtinut zero pe teren prorpiu, fiind invinsa cu scorul de 1-3. Un meci modest, si personal ma gandesc daca a fost mutarea cea mai buna din partea coducatorilor echipei CFR sa-l inlocuiasca pe Ioan Andone. Cum spuneam, un meci modest din partea clujenilor cu greseli individuale si cu mai putine ocazii de poarte, cum ne obisnuisera cu “avalanse” de ocazii, in alte meciuri.Primul gol a fost inscris de catre turci in minutul 18, egalarea ne intarziind sa apara. O recuperare la mijlocul terenului, iar apoi Bastos a reusit o trecere pe langa un adversar pasand in cele din urma lui Sougou, care a invis portarul printr-un sut in bara iar apoi in plasa portii.

CFR din pacate a cedat initiativa, iar golurile celor de la Galatasaray nu a intarziat sa apara. Burak Yılmaz a reusit tripla pentr Galatasaray, primul gol fiind dat cum spuneam in minutul 18 cu o lovitura superba de cap, aproape imparabila. Golurile doi si trei fiind marcate din greseli ale jucatorilor CFR-ului, lasand spatii libere, usor de dat lovitura pe aceste coluare.

Per total, ieri a fost o seara magica in Champions League. Chelsea a reusit in minutul 90+3 sa aduga victoria prin Moses dintr-un corner, inpotriva echipei lui Lucescu, Shakthar Donetsk. Bayern a facut show la ei acasa, invingand pe Lille cu scorul de 6-1. Adversarele CFR-ului din grupa, Manchester – Braga sa gatat cu scorul de 3-1 pentru Man Utd. Sa vedem totusi ce ii rezerva viitorul CFR-ului pentru ca inca are sanse la primavara UCL.

zonia.ro

Leave a Reply