CFR Cluj Campioana Romaniei!

Share Button

CFR Cluj a castigat campionatul Romaniei la fotbal pentru a treia oara in ultimii 7 ani. In palmaresul echipei ardelene se mai numara inca 2 trofee ale Ligii 1, 3 Cupe ale Romaniei si 2 Supecurpe.

Marele trofeu a fost decernat dupa partida cu Steaua scor 1-1. Mai intai s-au facut cateva declaratii dupa care jucatorii echipei CFR  au primit tricourile, medaliile si inelele de campioni, primul premiat a fost Rafael Bastos, iar ultimul  Ricardo Cadu. Ionut Rada, care a fost imprumutat in retur la Karlsruhe a fost si el recompensat de conducerea echipei, deoarece a avut o contributie la castigarea campionoatului evoluand in tricoul visiniu in turul campionatului. La finalul ceremoniei, jucatorii clujeni au facut o baie de sampanie, in acordurile melodiei “We are the champions” si sub o ploaie de confeti. Dupa distractia pe gazon campionii au facut un tur al stadionului pentru a le prezenta fanilor cel mai nou trofeu din vitrina.

La finalul petrecerii de pe gazon a avut loc si un impresionant foc de artificii. In foarte putin timp de la plecarea de pe ‘Gruia’ toata echipa CFR a urcat intr-un autocar si a pornit pe strazile Clujului pentru a prezenta tuturor trofeul Ligii 1.

spioneaza.ro
zonia.ro

Echipa FSN felicita toata componenta CFR-ului pentru aceasta performanta si spera sa faca o figura frumoasa in Uefa Champions League.

 

Leave a Reply