Cinci lucruri pe care nu le stiai despre beneficiile unui tunel cu infrarosu

Share Button

Cinci lucruri pe care nu le stiai despre beneficiile unui tunel cu infrarosu

Cand spui cuvantul sauna, aproape toata lumea (fara exceptie) stie la ce te referi. Aburii, caldura, tratamentul si senzatia de dupa sunt ceva cu care majoritatea lumii moderne s-au acomodat deja.

In fiecare oras mare exista numeroase centre SPA sau wellness in care aceste servicii sunt oferite. In functie de preferinta, clientii pot sa aleaga intre sauna umeda si cea uscata. Beneficiile acestora sunt asemanatoare. La ora actuala exista o multime de materiale informative in mediul online sau in mass-media ce abordeaza mersul la sauna.

spioneaza.ro

Iar daca si noi suntem familiarizati cu sauna obisnuita, ne va fi foarte usor sa intelegem modul de operare si avantajele de a apela la sauna moderna – si anume, tunelul cu infrarosu.

● De obicei prezent sub forma unei mese/pat, acest tunel cosmetic cu raze infrarosii are un mod de functionare simplu. Ulterior aplicarii unui tratament, a infolierii, clientul este asezat pe acest pat (care se inchide si are o forma semicilindrica) pentru a se bucura de minunile tehnologiei moderne.

Astfel, o sesiune obisnuita de 40 de minute in tunelul cu infrarosu s-ar putea compara cu o perioada de timp mult mai extinsa, pretrecuta in sauna termica – mai precis, vorbim de un timp dublu, si anume 80 de minute (o ora si 20 de minute).

Mai apoi (dupa cele 40 de minute petrecute in acest tunel cu infrarosu are loc desfolierea pacientului. Ulterior i se aplica ca parte a tratamentului o crema puternica, special conceputa pentru aceasta utilizare. Ea actioneaza gratie compozitiei sale complexe in profunzimea tesuturilor corpului uman. Pentru cat timp? Pentru pana la 12 ore din momentul exact al aplicarii cremei pe toata suprafata tratata.

zonia.ro

● Tunelul cu infrarosii mai este denumit si tunelul fara celulita, datorita rezultatelor sale incredibile. Radiatiile acestuia patrund pana la 6 cm dincolo de piele. Astfel, nodulii celulitici (ce stau in spatele acestui defect estetic) sunt distrusi iar grasimea acumulata se elimina.

● Un astfel de tratament nu produce o deshidratare a corpului, dupa cum cred unii. Motivul este simplu – transpiratia nu este produsa din afara, ci din interior. Caldura nu este resimtita la nivelul pielii, ci topirea grasimii vine de sub piele si se elimina prin pori, in afara.

● Nu doar grasimea este inlaturata prin acest tratament uimitor – rezultatele arata ca din corpul pacientilor se elibereaza si alte substante daunatoare bunei functionari a intregului organism. Este vorba de metale grele (cum ar fi mercurul, plumbul), de toxine, reziduuri si orice alte substante nocive ce deseori sunt responsabile si pentru incetinirea arderii grasimilor. Studiile arata ca aceasta este metoda cea mai eficienta la care putem apela cu totii.

● Beneficiile acestui echipament de remodelare corporala nu se opresc insa aici! Pentru o lista scurta, sumara, putem enumera:

– indepartarea surplusului de apa pe care corpul il retine (fara sa ne dorim)
– obtinerea unei mai bune circulatii a sangelui, la nivelul tuturor tesuturilor
– scaderea in greutate si in centimetri

Pentru mai multe informatii legate de rezultatele dorite, de numarul de sedinte recomandate si contraindicatii, adresati-va saloanelor de infrumusetare acreditate.

Leave a Reply