Clip emotionant cu Adrian Mutu

Share Button

Adi Mutu este unul dintre cei mai buni fotbalisti romani din toate timpurile. Lansat in fotbalul mare si profesionist de catre FC. Dinamo, unde a stat numai un an, Mutu a crescut treptat si frumos, devenind din ce in ce mai bun la clubul bucurestean. Cocaina, divortul de Alexandra sunt piese importante care-au schimbat viata si cursul vietii lui Mutu.Transferul lui la Parma a fost cu siguranta cel mai mare pas din cariera. Mutu a facut echipa de minune in acea vreme cu un alt debuntant, Adriano. Dupa aceea a venit transferul lui Mutu la Chelsea. Probabil cea mai frumoasa perioada din cariera lui pana la testul anti-dopping, cand a fost descoperit pozitiv, consumand cocaina.

Mutu in cele din urma a fost dat afara, si ceea ce a urmat stim cu totii. Adi Mutu a mai trecut la echipe mari, renascand din proprie cenusa. Juventus i-a oferit o mana de ajutor, si nu au regretat. Verona, Inter, Fiorentina sunt echipele pe la care Mutu a mai trecut. O perioada frumoasa a petrecut si la echipa din Florenta, unde si-a capatat si prorecla de Il Fenomeno.

Perioada frumoasa s-a incheiat in cele din urma si la Fiorentina, urmand apoi o alta echipa din Italia. Cesena a decis achizitia lui, insa nu a confirmat. In cele din urma, clubul final la care Il Fenomeno si-a gasit locul este Ajaccio, clubul corsican care i-a ofeirt o sansa lui Mutu.

zonia.ro

Toate aceste detalii de mai sus, aduc in final la un video emotionant cu toata cariera lui Mutu pana in prezent. Clipul a fost realizat de un fan infocat de-a lui Mutu.

spioneaza.ro

Leave a Reply