Continuitate in energie electrica ups pentru centrala termica

Share Button

Continuitate in energie electrica ups pentru centrala termicaPana anul trecut nu am avut cunostinta despre produsul tip “ups pentru centrale termice”. Majoritatea oamenilor care locuiesc la bloc opteaza pentru un sistem de incalzire, varianta clasica: centrala termica.

Din momentul in care o montam ne asteptam sa dea randament; prea putin ne intereseaza informatiile pe care le primim; ni se par niste elemente auxiliare care nu se ragasesc in context; iar noi mergem pe principiul- am produsul de baza, la ce-mi mai trebuie si alte dotari. Din pacate acesta atitudine este o greseala. Cu aceste momente m-am confruntat atunci cand mi-am montat centrala termica.

Am considerat ca este un produs finit si nu mai are nevoie de ajustari. Nici nu mai tin minte ce recomandari mi-a facut cel care a montat-o. Acest lucru a fost o greseala insa mi-am dat seama abia cand energia electrica a inceput sa o ia razna. Partea electrica a centralei s-a ars.

spioneaza.ro

Persoana pe care am adus-o sa repare mi-a vorbit despre dispozitivul “ups centrale termice” si mi-a sugerat acest site. Pe moment nu prea am inteles ce face acest aparat, insa ulterior m-am informat despre utilitatea acestui produs in principal in scop electric. Am realizat ca o centrala termica are o parte electrica, prin ea circula curent la o anumita tensiune, uneori la valori prea mari insa.

Valorile peste limitele admise afecteaza structura electrica a centralei; am constientizat ca aceasta situatie neplacuta putea fi evitata prin montarea dispozitivului indicat. Acest produs are un rol primordial si anume cel de protectie. Centrala ne asigura confortul termic dorit, iar apa calda este indispensabila vietii noastre. Reteaua electrica « cade » in cele mai nepotrivite momente : fie ca vrem sa plecam la munca ; fie ca avem un eveniment sau trebuie sa spalam vasele. Daca se opreste alimentarea cu energie electrica, lumea nu s-a terminat. Prin montarea unui astfel de dispozitiv nu mai avem absolut nicio problema din acest punct de vedere.

Un ups retine surplusul de energie si il furnizeaza centralei atunci cand aceasta nu mai este alimentata de reteaua electrica. Rolul de acumulator indeplinit de ups centrale termice este primordial, mai ales ca si de energie electrica avem nevoie in orice moment. Prin montarea acestui produs scapam de o multime de batai de cap si avem siguranta ca nu ramanem in pana de curent in cele mai nepotrivite momente.

Desi initial a intervenit reticenta in ceea ce priveste aceste detalii, ulterior am fost eu cel care a cerut informatii specialistilor despre acest produs. Prin achizitionarea si montarea lui am scapat de griji si sunt convins ca centrala mea functioneaza la parametri optimi; indiferent de factorul perturbator: fluctuatia de curent.

Ca orice produs si acesta este de mai multe tipuri. Pentru a monta dispozitivul potrivit centralei se recomanda culegerea de informatii cu privire la tipul centralei, modul de functionare al acesteia, tensiunea electrica pe care o poate suporta.

Exista centrale care pornesc si functionaeza cu o cantitate mai mare de energie; sunt altele care necesita o cantitate moderata de energie, la tensiunea normala de utilizare a electrocasnicelor. Toate aceste detalii trebuie avute in vedere pentru a putea opta pentru ups centrale termice potrivit sistemului de incalzire pe care il avem.


1.Voltage and frequency independent
2.Uninterruptible Power Supply Manufacturers
3.Metacafe
4.ENERGY STORAGE SYSTEM

Leave a Reply