Craciunul si goana dupa cadouri

Share Button

Craciunul si goana dupa cadouri
Iata ca si anul 2017 este pe sfarsite iar la usa ne bat sarbatorile de iarna cu toate momentele frumoase care vin odata cu ele. Urmeaza si anul acesta, sa ne strangem alaturi de cei dragi, in minunata seara de Ajun a Craciunului,  unde, in fiecare ,,acasa” se impodobeste bradul,iar sub brad se pun sute cadouri de Craciun, pentru cei dragi.

Chiar daca am crede ca darurile ,, de la Mos Craciun” sunt doar pentru cei mici, cu siguranta stim ca de Craicun, excista cate un cadou special pentru toti cei dragi nou, pentru parinti, frati, bunici, prieteni.

Este minunat sentimentul acela de a cumpara draruri pentru ei, stiind ca toti se vor bucura cand isi vor gasi numele scris pe un cadou pus sub bradul de Craciun.

Este cert, alegerea darurilor potrivite este o provocare, una care de multe ori ne da mari batai de cap si ne face sa ne chinuim o perioada pana gasim cadoul ideal, insa, scopul pentru care facem aceste daruri este de a oferi o bucurie celor carora le oferim, iar acest lucru invinge orice grija si agitate anterioara.

Sa nu uitam ca atunci cand alegem un cadou de Craciun pentru cei dragi, este ideal sa avem in vedere ceea ce stim ca ii place persoanei, pasiunile, gusturile si hobby-urile celui pentru care il cumparam. Este minunat atunci cand reusim ca darul oferit sa detina amprenta noastra, sa fie o amintire unica si speciala, pe care sa o lasam in sufletul lor.

Oricat de putine idei de cadou am avea si oricat de putine am sti despre cel caruia dorim sa ii cumparam caodul, este  recomanda sa se evite oferirea unui plic cu bani. Sa tinteti intotdeauna cont de faptul ca poate fi mult mai placut sa desfaci funda unui cadou decat sa deschizi un plic, indiferent de valoarea din el.

Chiar daca doriti de exemplu sa oferiti unei femei bani pentru a isi cumpara singura parfumurile si cosmeticele preferate, se recomanda utilizarea unui Voucher sau al unui card cadou, direct achizitionat de la magazinele de profil.

zonia.ro

Poate fi mult mai palpitant sa se incadreze in suma si sa descopere toate avatajele unui astfel de dar, decat sa numere niste bacnote, care, pot fi tentante, sfarsind cheltuite in alte scopuri si nu in pe cadouri.

Indiferent de ce cadou veti alege,  cel mai important lucru la un oferitul unui cadou de  Craciun, este sa nu uitati sa il oferiti alaturi de un zambet si de un gand bun. Pe langa lucrurile materiale, niste minunate daruri de Craicun pot fi si sentimentele, declaratiile de iubire, multumirile si, de ce nu, imbratisarile calde, sincere si nesperate.

Desigur, puteti opta si pentru deghizarea unuia dintre membrii familiei in Mos Craciun, care va scoate din sacul sau cadoul pentru fiecare.

spioneaza.ro

Este minunat sa privesti macar o clipa acest obicei de Craciun din exterior, sa stai sa privesti atat in jurul tau cat si in suflet, vazand cum cei mici il asteapta cu nerabdare pe Mos Craciun, unii avand scrise si trimise deja scrisori cu ceea ce isi doresc, cum oamenii stau la cozi in magazine cu cosurile pline de daruri pentru cei dragi, cum se aud conversatii telefonice in care oamenii se sfatuiesc intre ei in legatura cu ce cadorui sa cumpere si cum in suflete ne plutesc parca niste sentimente magice de fericire, implinire si inocenta copilareasca in asteptarea serii de Ajun.

Leave a Reply