Cum alegem firma de web design potrivita?

Share Button

Cum alegem firm de web design potrivita?
E dificil sa alegeti din multitudinea de firme de servicii web design in momentul in care vreti sa va faceti un site si sa il optimizati. Vreti sa stiti care dintre oferte este cea mai buna?

Puteti folosi cataloagele de firme care ofera astfel de servicii pentru firme mici si mijlocii si veti gasi in mod sigur ceva care sa va multumeasca.

Verificati experienta pe care o au companiile selectate. Este principalul mod prin care puteti sa departajati companiile de pe lista.

spioneaza.ro

Experienta unei firme reiese in primul rand din portofoliu si acesta se poate accesa pe site-ul firmei. In cazul in care nu aveti la dispozitie suficiente date pentru a va face o idee puteti sa contactati oricand firmele respective si puteti sa cereti detalii. In momentul in care evaluati o anumita companie puteti sa comparati proiectele realizate de ea cu proiectul pe care il doriti.

De asemenea va recomandam sa va uitati si pe lista de clieni ai companiei, pentru a va incadra in profit.

Verificati si referintele. Acest lucru se poate vedea in testimonialele incluse de firma pe site.

Tineti cont si de costuri si de timpul in care va fi realizat proiectul. In general realizarile sunt invers proportionale cu timpul. Tot ce trebuie sa urmariti este timpul de realizare care sa se incadreze in timpul limita pe care il prevedeti pentru site, si costul care sa nu va depaseasca bugetul alocat.

Nu va grabititi sa alegeti compania care va ofera cel mai mic pret sau cel mai mic timp de realizare pentru ca asta se poate traduce in calitatea slaba a lucrarii.

Cantariti cu atentie si ofertele si luati in calcul toate criteriile. Alegeti companiile care sa va ofere si o perioada de testare sau o garantie. Daca se strica ceva acest lucru va trebui reparat fara sa aveti si costuri suplimentare.

Intrebati despre persoana de legatura si despre rapoartele pe care le veti primi legat de stadiul proiectului. Normal ar trebui sa va fie cineva care sa va poata raspunde la intrebarile legate de stadiul in care este proiectul.

E indicat ca doar o compnie sa se ocupe de proiect in special daca acesta nu are dimensiuni foarte mari. In cazul in care alegeti companii care vor sa lucreze parti din proiect impeuna cu alti colaboratori unul dintre dezavantaje este ca va creste pretul si ca veti avea o comunicare greoaie.

Trebuie sa stiti de la bun inceput daca administrarea se va face cu ajutorul unui CMS. Un CMS este interafata de administrare continut care va permite sa modificati in site fara sa mai apelati la compania care l-a facut.

E normal sa aveti la dispozitie o astfel de aplicatie in special daca stiti ca urmeaza sa faceti mereu modificari in site.

Dupa ce se finalizeaza site-ul compania care se ocupa de dezvoltare va trebui sa asigure si training si sa va puna la dispozitie documentatie referitoare la folosire.

Este recomandat sa platiti o parte din suma la inceput si una la sfarsitul proiectului si de asemenea este important sa colaborati in baza unui contract.

zonia.ro

Leave a Reply