Cum isi pot mari femeile buzele?

Share Button

Cum isi pot mari femeile buzele?
O multime de femei viseaza sa aiba buze mai voluminoase, insa nu toate se pot bucura de acest privilegiu motiv pentru care cauta tot felul de solutii eficiente de marire buze.

In primul rand, trebuie precizat faptul ca femeile care isi doresc o marire de buze, pot sa apeleze la ajutorul unui specialist care le poate fi de mare ajutor, si care le poate oferi cele mai bune solutii.

Un astfel de specialist, le poate recomanda femeilor interesate o injectare cu acid hialuronic, iar in urma unei injectari cu o astfel de substanta, buzele femeilor vor arata impecabil din toate punctele de vedere.

zonia.ro

Trebuie mentionat insa faptul ca sunt o multime de femei care si-ar dori un astfel de tratament, insa se tem de durere, sau au oarecare retineri, asa ca inca nu fac acest pas.

O alta solutie foarte eficienta, pe care in mod evident un specialist o poate gasi pentru marirea buzelor, consta intr-un implant cu silicon, astfel incat buzele femeilor respective vor avea un aspect de invidiat.

Aceste tratamente nu sunt dureroase, insa marele dezavantaj este acela ca pot sa fie destul de costisitoare, asa ca femeile care nu au o situatie foarte buna din punct de vedere financiar, in mod evident nu isi vor mari astfel buzele.

Ei bine, femeile care nu isi permit sa urmeze recomandarea specialistilor, pot sa urmeze diferite trucuri, despre care se spune ca ar avea rezultate incredibile, iar in continuarea acestui articol vom discuta despre acest aspect.

Un exercitiu util pentru marirea buzelor, se spune ca ar fi acela in care buzele ar trebui sa fie intinse la fel ca si atunci cand se doreste suflarea pentru stingerea unei lumanari, iar apoi va trebui deschisa larg gura, iar buzele vor trebui mentinute inainte. Se spune ca daca se repeta zilnic de cel putin 20 de ori acest truc, el poate avea rezultate incredibile.

Se spune ca un alt exercitiu care ar fi extrem de util pentru marirea buzelor, ar fi acela in care buzele sunt tinute in fata ca si atunci cand sunt pregatite sa sarute pe cineva, dupa care trebuiesc relaxate.

Daca la inceput acest exercitiu va fi repetat de 5 ori, dupa care in fiecare saptamana se vor creste numarul repetarilor pana la 20, atunci trucul ar putea sa aiba rezultatele dorite.

Sunt insa si femei care desi nu isi permit sa urmeze un astfel de tratament, aleg totusi sa isi cumpere diferite balsame pentru buze, iruri de buze sau alte produse pentru buze, despre care s-ar spune ca ar fi si ele foarte utile in marirea volumului buzelor.

spioneaza.ro

Ei bine, dupa cum se poate observa din acest articol, femeile care nu sunt multumite de volumul buzelor lor, au posibilitatea de a urma fie tot felul de trucuri sau remedii naturale, fie pot sa isi indrepte atentia spre o clinica de infrumusetare, pentru a asculta recomandarea unui chirurg estetician, si de ce nu, pentru a-I urma sfatul acestuia, iar astfel intr-un timp scurt, vor avea buzele mult visate.

Leave a Reply