Cum lupta femeile impotriva celulitei?

Share Button

Cum lupta femeile impotriva celulitei?Se spune ca o femeie nu va fi niciodata multumita de modul in care va arata, si ca va dori mereu sa se perfectioneze, pentru ca stim cu totii ca imaginea conteaza foarte mult, iar un corp frumos ajuta la formarea unei imagini perfecte.

Exista insa si femei care au reale probleme in ceea ce priveste aspectul fizic, si se confrunta cu probleme precum celulita de exemplu. Celulita este o problema care streseaza de regula foarte multe femei, mai ales pe timpul sezonului de vara, cand acestea si-ar dori sa mearga la piscina sau la mare.

Lupta impotriva celulitei in acest caz poate deveni o prioritate pentru femei, care incearca fel si fel de trucuri si tratamente, ba chiar trec pragul saloanelor de infrumusetare care vand radiofrecventa, doar pentru a scapa de aceasta problema.

spioneaza.ro

Ei bine, mai intai de toate trebuie mentionat faptul ca aceasta problema a femeilor numita celulita, este rezultatul unui proces anormal de stocare a grasimilor. De cele mai multe ori celulita apare in zona feselor, pe coapse, pe abdomen, pe brate si chiar si pe sani.

Se poate intampla ca si femeile pana in 30 de ani sa se confrunte cu aceasta problema, insa femeile de peste 30 – 35 de ani cu siguranta se lupta foarte mult cu celulita.

Pentru a nu le aparea si lor celulita, foarte multe femei aleg sa foloseasca fel si fel de produse cosmetice pe care le vad pe la diferite reclame, insa din pacate nu toate aceste produse sunt eficiente in combaterea aparitiei celulitei.

Femeile care orice truc au urmat pentru a impiedica celulita sa apara, insa s-au trezit peste noapte ca nu au scapat de aparitia acesteia, pot incerca sa faca fel si fel de exercitii fizice, si cu siguranta trebuie sa urmeze un regim alimentar sanatos.

Femeile care au celulita ar face bine sa consume alimente bogate in proteine, dar si antioxidanti si grasimi sanatoase precum omega 3. In cazul acestor femei ar fi indicata evitarea grasimilor saturate.

Totodata, femeile care isi doresc sa scape cat mai rapid de aceasta problema pot sa treaca pragul unui salon de infrumusetare, iar acolo pot sa opteze pentru un tratament de remodelare corporala numit radiofrecventa.

Radiofrecventa nu este un tratament dureros, nu este nici un tratament care sa aiba rezultate nevative, deci este un tratament care merita incercat.

Cat despre rezultatele unui astfel de tratament, trebuie precizat ca acestea vor fi vizibile chiar si dupa o singura sedinta de radiofrecventa. Femeile care vor participa la 8 – 10 sedinte de radiofrecventa  vor avea rezultatele la care au visat mereu, si cu siguranta in momentul in care se vor privi in oglinda vor ramane placut surprinse de corpul lor si se vor felicita pentru ca au ales un asemenea tratament.

Asadar, celulita poate fi considerata ca fiind cel mai mare dusman al femeilor, insa cu siguranta aceasta poate sa fie controlata sau chiar eliminata, in cazul in care femeile au un regim alimentar sanatos, si in cazul in care participa la sedinte de remodelare corporala precum radiofrecventa de exemplu.

 

Leave a Reply