Cum poti obtine o diploma in acupunctura ?

spioneaza.ro
Share Button

Cum poti obtine o diploma in acupunctura ?
Daca doriti sa urmati o cariera in acupunctura, trebuie sa obtineti o diploma si sa deveniti un profesionist licentiat.

Acest lucru poate fi usor de realizat, in trei ani de scolarizare la o scoala acreditata de medicina alternativa care pregateste studenti in diferitele tehnici de acupunctura, pentru a trata bolile care rezulta din alergii, stresul ocupational, emfizemul, stresul gastro-intestinal, artrita, durerile de cap, depresia, hipertensiunea arteriala, printre altele.

Studentii care se inscriu la astfel de cursuri vor fi instruiti prin demonstratie, discusii si practica.

O parte din curriculum va include, de asemenea, cursuri de baza in medicina traditionala, care acopera subiecte precum anatomie, biostiinte, terminologie medicala, medicina naturista, moxibustion  si presopunctura. In unele scoli, ele pot solicita elevilor  să invete, de asemenea, despre nutritie si diferite tipuri de cercetare.

Dupa absolvire, ei pot incepe intr-o pozitie de incepatori, castigand 40.000 dolari sau mai mult, suma care, in curand, se va dubla sau tripla, dupa ani de experienta si lucru in diferite functii.

Dacă doriti sa cautati o scoala care ofera diplome de acupunctura, cel mai bine este sa faceti acest lucru on-line, pentru a vedea care program este cel mai potrivit cerintelor dumneavoastra.

Nu va va fi greu sa gasiti o scoala, cu atat mai mult cu cat numarul de institutii care predau elevilor despre acupunctura a crescut intr-un ritm rapid din 1982, atunci cand au fost infiintate Comisia de Acreditare pentru Acupunctura (ACAOM), Consiliul Colegiilor de Acupunctura (CCAOM) si Medicina Orientala

zonia.ro

Pana in prezent, exista aproximativ 50 de colegii si cateva ofera, de asemenea, o diplomă de master in Medicina Orientala si Acupunctura.

Asadar, ce mai asteptati? Daca credeti ca aveti ceea ce va trebuie pentru a fi un acupuncturist, atunci mergeti pe acest drum pentru a va implini visul!

Nu conteaza daca sunteti inca in liceu sau daca deja lucrati. O schimbare in cariera ar putea sa va arate adevarata chemare.

Cel mai bun mod de a incepe este sa discutati cu un acupuncturist despre ceea ce este nevoie pentru a deveni un acupuncturist, iar el sau ea va fi in masura sa va dea o idee despre ceea ce se intampla in aceasta meserie.

Daca nu ati ales o scoala inca, vorbiti cu studentii despre curriculum si daca aceasta scoala merita banii platiti pentru a va inscrie acolo.

O multime de oameni nu stiu ca acupunctura nu este incă legala in fiecare stat. Puteti gasi de munca sau puteti incepe propria practica in California, New York, Texas, Hawaii si Oregon, cu 8 state care asteapta inca legislatia.

Am mentionat ca va trebui sa studiati intr-o scoala certificata de catre Consiliul de Colegii de Acupunctura (CCAOM) si Medicina orientala. Inca un obstacol caruia va trebui sa-i faceti  fata inainte de a obtine licenta, este sa treceti printr-un un examen dat de Consiliu, cu exceptia statului California, care are propriul corp de reglementare si examen de certificare, in scopul de a-ti practica profesia.

O diploma de acupuncturist este doar primul pas in a deveni propriul dv. sef. Pentru a deveni un maestru, va trebui să invatati, ca si elev, tot ce se poate sti, astfel incat cei care se incred in voi pe viitor sa nu aiba nici o problema.

Avand in vedere ca tot mai multi oameni imbratiseaza aceasta practica, oamenii ar trebui sa stie ca obtinerea unei diplome de acupunctura nu va inlocui medicina traditionala, deoarece exista limite in ceea ce  poate face pentru pacient. Este pur si simplu o forma de asistenta medicala holistica, care lucreaza mana in mana cu stiinta, pentru a ajuta persoana sa tina piept unei boli.

Leave a Reply