Cum puteti transforma aurul in numerar la amanet?

Share Button

Cum puteti transforma aurul in numerar la amanet?
De departe cel mai amanetat dintre bunurile de valoare este aurul, acesta putandu-se transforma rapid si mai ales extrem de usor in numerar. Aurul este evaluat profesionist de catre personalul unei case de amanet, care este foarte bine pregatit in stabilirea numarului de karate de la 10k la 24k, apoi se va efectua un test de gravura cu acid pentru a verifica autenticitatea aurului, apoi trebuie sa se comunice pretul oferit.

In urma expertizei realizate asupra aurului pe care il va amaneta un client, dar si sa il vanda, unele firme pot facilita atat online, cat si prin magazine tranzactii care sa ofere cash pentru aur. Daca doriti sa vindeti aurul pe care il aveti, trebuie sa fiti extrem de siguri ca bijuteriile sunt in starea cea mai buna.

Pentru amanet aur, practic orice casa de amanet accepta orice tip de obiecte din aur masiv. Daca nu aveti un magazin apropiat de domiciliul dumneavoastra si doriti achizitionare online, puteti sa tranzactionati in mediul online.

spioneaza.ro

Daca trimiteti si totodata primiti mai multe oferte online de la numeroase case de amanet aur .Unele dintre acestea ofera de doua ori diferenta pentru a a va avea ca si client. Daca bijuteriile din aur nu au fost rascumparate si au ramas gaj, sunt reconditionate si sunt scoase la vanzare.

Dar care este avantajul celor care cumpara aur de la amanet? In mod normal, casele de amanet cand vand unele bijuterii care nu au fost rascumparate, au grija sa curete aurul cu solutii speciale. Apoi sunt reparate si marcate cu marca de garantie proprie, fiind puse mai apoi in vanzare.

Cum pretul aurului este in crestere, este bine sa investiti in acesta. In cazul in care exista clienti care doresc oferirea unui cadou special, dar nu-si pot permite bijuterii noi, pot achizitiona la jumatate de pret aur din casa de amanet.

Bineinteles ca exista si clienti care doresc sa isi vanda bijuteriile vechi prin casa de amanet, iar in schimbul banilor sa isi cumpere bijuterii noi, chiar de la acea firma de amanet. Transformarea aurului in numerar este posibila prin casele de amanet foarte rapid si cu maxima incredere in evaluarea corecta si totodata recuperarea imediata a bijuteriilor.

zonia.ro

In continuare aurul ramane o valoare pe piata, pentru ca pretul acestuia este mereu in crestere. Orice casa de amanet care se respecta isi va lua masuri pentru a respecta calitatea serviciilor pe care le ofera si pentru a-si fideliza clientii, deoarece se stie ca este o foarte mare concurenta in domeniul amanetarii aurului.

Este important sa ca o casa de amanet sa atraga noi clienti in acesta afacere, prin care se acorda mai ales sprijin si garantie imprumutarii unor sume in schimbul unor bijuterii valoroase din aur, pe care foarte multi clienti il detin, dar bineinteles ca nu il poarta, cautand sa obtina profit cat mai mare din aceste bijuterii.

In concluzie, exista foarte multe persoane care apeleaza la aceste case de amanet pentru a-si transforma aurul in numerar.

 

Leave a Reply