Cum sa avem grija de haine ca profesionistii?

Share Button

Cum sa avem grija de haine ca profesionistii?
Indiferent ca este vorba de tricouri personalizate sau de alte haine trebuie sa avem grija de hainele pe care le avem si sa le mentinem in stare buna cat mai mult timp. Se intampla uneori sa transformam blugii negri in blugi gri cu o apasare simpla de buton la masina de spalat.

Sau ni se intampla sa tranformam o bluza pufoasa una care arata monstruos adaugand si balsam atunci cand nu trebuie. In acest mod ne-am decis ca este bine sa discutam nu numai despre cum trebuie sa facem shopping ci si depre modul in care vom avea grija de comorile pe care le avem in dulap pentru a nu pati niciun accident.

Daca lasam la o parte sfaturile individuale tinand cont de fiecare material, un sfat valabil pentru materiale este sa aerisiti si dulapul cat mai des. Lasati usile cat mai larg deschise o ora cat este si geamul deschis larg. Utilizati saculetii cu levantica in scopul de a preveni si aparitia moliilor si de a mentine un miros cat mai frumos.

spioneaza.ro

Nu inghesuiti toate hainele pana la refuz pentru ca fiecare dintre tesaturi si pana la denm pana la lana au nevoie sa respire. Nu puneti hainele care sunt murdare inapoi in dulapuri pentru ca dau un miros de vechi pentru tot dulapul. Stim ca pare o regula fieasca dar uneori din greseala puteti impacheta tricouri murdare si sa le puneti din nou in dulap fara sa il inspectati cu atentie.

Matasea, indiferent de ceea ce scrie pe eticheta se spala mereu de mana. Din nefericire daca tineti la hainele de matase si ati gasit camasa preferata, este cel mai bine sa va ocupati personal de aceasta problema.

O parte buna este ca matasea se va curata usor si nu veti pierde foarte mult timp daca spalati de ana. In cazul in care spalati o matase colorata, adaugati si otet care are rolul de a mentine culoarea in tesatura. Nu uitati: spalati totul cu apa cat mai rece sau calduta si detergent cat mai fin si cat mai delicat. Va recomandam sa utilizati un detergent lichid.

Denimul e cel mai important material in special in momentul in care vine vorba despre pantaloni. Dar de cate ori aveti impresia ca isi pierd culoarea sau forma in urma spalarii? Noutatile cu privire la denim spun clar si raspicat faptul ca nu trebuie sa fie spalati decat atunci cand au pete evidente. Motivul este foarte simplu: blugii pot lua forma corpului si orice excursie in masina de spalat va anula toate eforturile.

zonia.ro

De cate ori nu va chinuiti sa intrati in proprii blugi dupa ce i-ati spalat?

Sunt trucuri eficiente pentru a ii mentine in functiune fara sa utilzati apa si detergenti. Eliminati mirosurile punand blugii intr-o punga din plastic si apoi puneti pantalonii la congelator. Exista o metoda testata care va functiona la fel de bine in orice tip de tesatura.

Aveti si alternativa de a va atarna in baie pantalonii atunci cand faceti un dus fierbinte, aburul elimina mirosul si poate elimina si uneori si petele.

Leave a Reply