Cum sa ma pregatesc pentru izolarea peretilor exteriori?

Share Button

Cum sa ma pregatesc pentru izolarea peretilor exteriori?Nu este placut pentru nimeni sa indure pe timpul iernii frigul sau sa consume o multime de bani pentru a-si asigura caldura necesara pe timpul iernii. Cei care au sobe se aprovizioneaza cu lemne, cei care vor sa aiba cata caldura doresc, atunci cand doresc isi cumpara centrale si tot asa.

Trebuie sa stii ca este foarte eficient sa izolezi peretii pe exterior, daca vrei sa pastrezi in locuinta ta caldura sau daca vrei sa consumi mai putin combustibil pe timp de iarna.

Daca esti de parere ca nu ar strica sa te apuci chiar acum de renovari, pentru ca in curand vine iarna, magazinul Adrenco iti ofera o mare parte din produsele necesare.

spioneaza.ro

Daca esti din Bucuresti sau Ilfov, livrarea produselor de pe Adrenco este gratuita.

Revenind la izolarea peretilor, asa cum aminteam la inceput aceasta este foarte importanta daca vrei sa mentii caldura in locuinta ta.

Pentru inceput este bine sa stii faptul ca peretii nu trebuie sa fie neaparat tencuiti ca sa le poti aplica izolatie din polistiren. Izolatia se poate aplica si pe peretii netencuiti, insa trebuie sa ii cureti de tencuiala care sta sa cada, daca acestia au fost tencuiti cu mult timp in urma.

Daca locuinta ta este racordata la gaz metan, trebuie sa ai in vedere faptul ca nu se izoleaza conductele aferente gazului metan, fapt pentru care ai nevoie de o persoana autorizata si specializata care sa te ajute la mutarea tevilor.

zonia.ro

Daca locuiesti la casa ai de demontat si apoi de remontat burlanele, fapt pentru care trebuie sa executi aceste operatiuni cu grija si sa depozitezi burlanele in locuri sigure, astfel incat sa le poti refolosi apoi. La fel se procedeaza si in cazul corpurilor de iluminat.

Poti alege sa izolezi casa fie cu polistiren expandat de 5 cm, fie de 10 cm, in functie de nevoile pe care le ai. Trebuie sa masori cu grija peretii pentru a cumpara polistirenul necesar. Nu uita ca atunci cand masori trebuie sa scazi suprafetele usilor si a geamurilor.

Inainte de inceperea lucrarii propriu-zise, aprovizionarea cu materiale este foarte importanta. Nu este bine sa cumperi materiale in exces, daca nu le poti returna in cazul in care nu iti mai trebuie, sau in cazul in care in viitorul apropiat nu ai de gand sa mai faci o lucrare la care sa folosesti aceleasi materiale.

Mai bine cumpara mai putine, dupa care poti reveni la magazin pentru a suplimenta cantitatea initiala. Cumpararea materialelor aferente este o etapa importanta in orice lucrare de acest gen.

Indicat este sa ai habar cat de cat in momentul in care vrei sa incepi o astfel de lucrare. Este necesar sa ai indemanare si ambitie. Insa, daca esti de parere ca aceasta munca nu ti se potriveste, ca nu ai rabdarea sau cunostintele necesare, poti apela la o persoana specializata in constructii si renovari. Nu spune nimeni ca trebuie sa faci tu totul, insa, ar fi un motiv in plus de mandrie pentru tine sa stii ca ai reusit chiar tu sa executi o astfel de lucrare.

Leave a Reply