Cum se aleg artistii pentru nunta?

Share Button

Cum se aleg artistii pentru nunta?
Nunta este cel mai important moment din viata unui cuplu, astfel ca viitorii miri isi doresc ca nunta lor sa fie una de neuitat. Fiecare cuplu isi doreste sa isi aduca aminte peste ani de zile despre toate momentele frumoase de la nunta.

Ei bine, pentru ca nunta sa fie una de neuitat, cu siguranta viitorii miri trebuie sa isi aleaga un maestru de ceremonii sau un wedding planner care sa aiba experienta si care sa stie cum sa intretina atmosfera.

Pe langa maestrul de ceremonii sau pe langa un wedding planner cu experienta, viitorii miri trebuie sa isi aleaga si cel mai bun fotograf si cel mai bun cameraman care sa se ocupe de realizarea pozelor si de inregistrarea nuntii.

Fara doar si poate, pozele si filmul nuntii sunt dovada vie a faptului ca nunta a fost una foarte frumoasa, asa ca fotograful si cameramanul trebuie alesi cu o foarte mare atentie.

Pentru ca lumea sa se distreze la nunta, cu siguranta trebuie ales un dj renumit care sa asigure muzica, insa viitorii miri pot sa isi indrepte atentia si spre cei mai renumiti artisti nunta din zona respectiva.

In ceea ce priveste pe artistii care le vor canta la nunta, cu siguranta viitorii miri trebuie sa fie foarte atenti, pentru ca acestia au preturi destul de mari pentru a participa la un eveniment.

Tinand cont de faptul ca totul se intampla pe baza de contract, inainte de semnarea contractului, viitorii miri ar trebui sa urmareasca o reprezentatie live a artistilor pe care ii doresc la nunta lor.

spioneaza.ro

Pentru asta, ar putea sa mearga la restaurantul la care acestia canta de obicei, sau acolo unde sustin recitaluri live, pentru a auzi prestatia live.

In cazul in care viitorii miri sunt de parere ca au gasit artistii ideali pentru nunta lor, vor trebui sa semneze contractul, care trebuie sa contina informatii clare precum datele personale ale artistilor, data nuntii, locatia si ora de la care artistii vor incepe sa isi desfasoare activitatea.

Totodata, in contractul respectiv trebuie mentionata suma de bani pe care artistii o solicita pentru a participa la nunta.

Atunci cand se semneaza contractul, fie ca se mentioneaza in contract sau nu, trebuiesc amintite anumite momente cheie. Poate intr-un anumit punct al nuntii mirele si mireasa isi doresc sa danseze pe o anumita melorie.

Poate in alt moment al nuntii, mireasa vrea sa danseze cu tatal sau sau mirele cu mama sa, iar acest lucru ar trebui sa il cunoasca deasemenea interpretii, pentru a stii cum sa isi programeze reprezentatia.

Viitorii miri vor trebui sa isi exprime foarte clar asteptarile, astfel ca acestia vor trebui sa le comunice artistilor o lista cu melodii pe care isi doresc sa le asculte la nunta, dar si o lista cu melodii pe care acestia nu isi doresc sa le auda la nunta. Chiar si detaliile tehnice conteaza foarte mult, iar aici ne referim la conditiile de sonorizare.

zonia.ro

Asadar, dupa cum se poate observa, sunt o multime de detalii importante in functie de care o nunta poate sa fie reusita sau foarte reusita, sau mai putin reusita.

Leave a Reply