Cum se creaza un blog?

spioneaza.ro
Share Button

Cum se creeaza un blog?
Cu siguranta ai auzit sit u ca sunt o multime de persoane care fac bani pe internet, iar blogul este o modalitate prin care odata cu trecerea timpului, daca ai rabdare si muncesti destul de mult, poti ajunge sa castigi in fiecare luna bani din asta.

Ei bine, si daca te hotarasti ca vrei sa iti faci un blog, mai mult ca sigur te intrebi cum ai putea sa faci bani datorita blogului pe care il ai, insa pe langa efortul pe care il vei depune in scrierea articolelor pentru blog, va trebui sa ai si multa rabdare.

Pentru a-ti crea un blog personal, in cele ce urmeaza in acest articol, vei putea sa descoperi cam care ar fi pasii cei mai importanti, si pasii care te vor ajuta sa ai un blog de success.

In primul rand, trebuie sa alegi o nisa a blogului, iar atunci cand discutam despre o nisa a blogului, ne putem referi la un grup de oameni care au un interes comun. In momentul in care iti alegi o nisa, trebuie sa fii sigur de faptul ca aceasta este profitabila, si ca poti scoate bani de pe urma ei.

Va trebui ca alegerea nisei sa depinda de pasiunile pe care le ai, dar si de cunostintele tale despre acel subiect, pentru ca degeaba iti doresti sa scrii despre optimizare seo, iar tu esti pasionat de tenis.

Urmatorul pas important care conteaza foarte mult in crearea blogului, este alegerea unui nume pentru blog, iar alegerea numelui pentru blog de multe ori poate sa fie o misiune dificila, peste care nu se poate trece.

Alegerea platformei pe care sa iti faci blogul, este iarasi un pas important de care va trebui sa tii cont. De regula, blogurile sunt facute pe platforma WordPress, insa sunt si site-uri de prezentare realizate pe aceasta platforma. Alegand WordPress, iti vei putea crea blogul exact asa cum iti doresti.

Un alt pas la fel de important precum toti ceilalti pasi amintiti anterior, face referire la alegerea gazduirii web, iar aici poti sa iti indrepti atentia spre Gazduire Enterprise de exemplu. Referitor la web hosting, cat si la domeniu, acestea necesita o mica taxa anuala, sau daca folosesti platforma WordPress.com, iti vei putea crea gratuit blogul.

Cumpararea unui nume de domeniu este iarasi un pas foarte important in crearea unui blog personal, iar aici trebuie mentionat faptul ca numele de domeniu este unic. Cu siguranta te vei gandi la diferite nume de domenii care vor fi ocupate, dar vei putea opta pentru ale variante.

Ei bine, odata ce iti este creat blogul, va incepe munca adevarata pentru tine. In conditiile in care iti doresti sa ai un trafic foarte mare, si un numar din ce in ce mai mare de vizitatori, va trebui ca articolele pe care le creezi sa aiba un continut de cea mai buna calitate, imaginile alese pentru articole sa fie clare si representative pentru tema articolului, iar continutul sa fie original.

zonia.ro

Mai apoi, va trebui ca blogul sa fie cat mai intens promovat, pentru ca traficul sa creasca semnificativ.

Leave a Reply