Cum se face optimizarea SEO?

Share Button

Cum se face optimizarea SEO?
Optimizarea SEO este un proces care are rolul de a face site-urile sa aiba o pozitie cat mai buna in pagina de afisare a rezultatelor de pe motoarele de cautare.

O optimizare SEO de calitate, in mod evident iti va duce site-ul in topul rezultatelor de pe motoarele de cautare, astfel ca site-ul tau va avea un trafic incredibil.

Aceasta industrie vine in ajutorul motoarelor de cautare pe care le ajuta sa isi faca treaba cat mai eficient, insa este de folos si tuturor oamenilor care cauta tot felul de informatii, poze sau produse pe internet.

In ceea ce priveste modul in care se face optimizarea SEO, trebuie specificat faptul ca sunt doua  metode de optimizare pentru site-uri, si anume: optimizare SEO on-page, si optimizare SEO off page.

Referitor la optimizarea on-page, sunt de luat in calcul mai multe activitati, si anume:
    varsta si relevanta domeniului Web;
    crearea unui design SEO Friendly, care are rol de captare pentru utilizatori, si care trebuie sa ii tina pe acestia cat mai mult timp pe site, si sa ii determine sa revina cat mai curand;
    scrierea codului pentru un site care deja a fost optimizat;
    scrierea cat mai eficienta a codului pentru ca incarcarea si citirea paginii sa fie foarte rapida;
    trebuie sa existe atributele “alt” si “title” pentru imagini;
    se folosesc tagurile heading: h1, h2, h3, h3, h5, h6;
    este ideal sa existe doar un fisier CSS;
    nu trebuiesc folosite prea multe link-uri interne pe o singura pagina;
    trebuie sa existe fisierul robots.txt;
    scrierea meta titlurilor sa contina aproximativ 60 – 70 caractere, iar scrierea meta descrierilor sa contina aproxiv 150 – 160 caractere;
    redirectionarea link-urilor vechi spre cele noi;
    articolele SEO scrise trebuie sa aiba un continut usor de inteles de catre orice cititor;
    trebuie sa se utilizeze cuvintele cheie;
    textul nu trebuie sa fie plagiat;
    trebuie sa stii faptul ca un site cu cat este mai mare cu atat el este mai important, astfel ca va trebui sa adaugi tot timpul noi pagini si un continut nou pentru paginile existente;
    este foarte important de asemenea sa iti promovezi site-ul pe retelele de socializare;

Ei bine, acestea au fost doar cateva exemple de activitati pe care trebuie sa le aiba in vedere cineva atunci cand doreste sa optimizeze un site, insa cu siguranta sunt si alte detalii importante pe care nu le-am mai amintit.

Referitor la optimizarea SEO off – page se pot face mai multe activitati si metode care sa ajute la indexarea site-ului in motoarele de cautare, si anume:
    comunicate de presa;
    filmulete incarcate pe site-uri;
    retelele de socializare;
    stiri;
    forumuri;
    prezentari power point;
    tot felul de articole.

Ei bine, din ceea ce se vede, metodele de optimizare ar fi doua, insa in cazul in care vrei ca site-urile tale sa fie optimizate, atunci poti cauta cu incredere optimizare seo Craiova si vei gasi fara doar si poate, cele mai renumite companii care activeaza in acest domeniu, atat din orasul respectiv cat si din restul oraselor din tara.

Cu siguranta in momentul in care vei face acest pas, site-urile tale vor avea un trafic mult mai mare.

spioneaza.ro

Leave a Reply