Cum te pregatesti pentru epilarea definitiva?

spioneaza.ro
Share Button

Epilarea este un subiect care vrand nevrand, cel putin odata pe luna ne cam da batai de cap, iar pe langa faptul ca acest procedeu este unul dureros, mai este si destul de costisitor, asa ca trebuie sa ne gandim sa apelam la o solutie cat mai eficienta.

Din fericire, sunt producatori care vand aparat epilare definitiva de cea mai buna calitate, iar saloanele de infrumusetare profita de acest aspect, si isi cumpara cele mai performante astfel de aparate, pentru a putea sa satisfaca nevoile tuturor clientilor.

Un astfel de proces, desi poarta denumirea de epilare definitiva, nu ofera rezultatele garantate pe viata, insa durata de viata a unui asemenea proces, de la caz la ca, poate sa fie cuprinsa intre 6 si 7 ani de zile.

Desigur, mai sunt si exceptii, asa ca acest proces poate sa dureze mai mult sau mai putin, insa facand o medie a tuturor persoanelor care au fost supuse unui astfel de tratament de epilare definitiva, cam aceasta este media.

Tratamentul de epilare definitiva, trebuie sa se desfasoare pe durata a cel putin 6 sedinte, iar intre cele 6 sedinte, ar trebui sa treaca aproximativ 4 saptamani, pentru ca rezultatele sa fie cele sperate.

Ei bine, si daca tot te bate gandul sa apelezi la un asemenea tratament, mai intai de toate trebuie sa stii ca inainte de a apela la epilarea definitiva, trebuie sa treaca cel putin trei saptamani din momentul in care nu ai folosit procesul de epilare prin smulgere sau cu creme depilatoare.

Va trebui sa eviti sa te expui la soare sau la soral, cu cel putin doua saptamani inainte, dar si doua saptamani dupa epilare, si este obligatoriu sa eviti sa folosesti cremele care contin alcool.

Deasemenea, va trebui sa eviti sa folosesti cremele autobronzante cu aproximativ o saptamana inainte de sedinta, si trebuie sa eviti ca zonele pe care se aplica tratamentul sa fie expuse direct la soare.

Deasemenea, este interzisa epilarea prin procedeul smulgerii firelor de par, din momentul in care incep sedintele de epilare definitiva. In cazul in care chiar consideri ca este necesar, va trebui sa folosesti doar lama.

Ei bine, aceste lucruri va trebui sa le cunosti inca dinainte de a apela la un tratament de epilare definitiva, insa va trebui sa cunosti cateva detalii importante si dupa acest proces.

In primul rand, nu va trebui sa te expui la soare, pentru o perioada de cel putin doua saptamani de la sfarsitul procesului de epilare, pentru a nu avea surprize neplacute.

In al doilea rand, trebuie sa eviti dusurile sau baile fierbinti pentru cel putin 48 de ore de la terminarea sedintei sau a tratamentului. In al treilea rand, nu trebuie sa exfoliezi pielea dupa epilare, cel putin o saptamana.

zonia.ro

Nu in ultimul rand, cel mai important aspect de care va trebui sa tii cont, este acela ca este interzis sa consumi alcool atunci cand urmezi un astfel de tratament, sau cand il termini, cel putin 24 de ore.

Leave a Reply