Cum vizualizez informatiile privind utilizarea bateriei iPhone?

zonia.ro
Share Button

Cum vizualizez informatiile privind utilizarea bateriei iPhone?
Persoanele care detin un dispozitiv de la Apple, cu siguranta isi doresc sa afle cum pot vizualiza informatiile privind utilizarea unui acumulator iPhone, asa ca in urmatoarele randuri ale acestui articol vom dezbate acest aspect.

Cu iOS, puteti gestiona cu usurinta durata de viata a bateriei dispozitivului, deoarece puteti vedea proportia bateriei utilizate de fiecare aplicatie (cu exceptia cazului in care dispozitivul se incarca). Pentru a vedea utilizarea dvs., accesati Setari> Baterie.

Iata mesajele pe care le puteti vedea afisate sub aplicatiile pe care le-ati utilizat:

Activitatea de fundal.

Aceasta indica faptul ca bateria a fost utilizata de aplicatie in timp ce se afla in fundal – adica in timp ce utilizati o alta aplicatie.

  • Pentru a imbunatati durata de viata a bateriei, puteti dezactiva functia care permite actualizari ale aplicatiilor in fundal. Accesati Setari> Generale> Actualizare aplicatie de fundal si selectati Wi-Fi, Wi-Fi si date celulare sau dezactivati pentru a dezactiva complet Actualizarea aplicatiei in fundal.
  • Daca aplicatia Posta afiseaza Activitatea de fundal, puteti alege sa preluati manual datele sau sa mariti intervalul de preluare. Accesati Setari> Conturi si parole> Preluati datele noi.

Locatia si locatia de fundal.

Aceasta indica faptul ca aplicatia utilizeaza servicii de localizare.

  • Puteti optimiza durata de viata a bateriei prin dezactivarea serviciilor de localizare pentru aplicatie. Inchideti din Setari> Confidentialitate> Servicii de localizare.
  • In Serviciile de localizare, puteti vedea fiecare aplicatie listata cu setarea de permisiune. Aplicatiile care au utilizat recent serviciile de localizare au un indicator langa comutatorul de pornire / oprire.

Ecran de acasa si blocare.

Aceasta indica faptul ca ecranul de intampinare sau ecranul de blocare a fost afisat pe dispozitiv. De exemplu, afisajul a fost trezit prin apasarea butonului Acasa sau printr-o notificare.

  • Daca o aplicatie va trezeste frecvent afisarea cu notificari, puteti dezactiva notificarile push pentru aplicatie din Setari> Notificari. Atingeti aplicatia si setati Permiteti notificarile oprit.

Nu exista acoperire de celule si semnal slab.

Acest lucru indica fie ca va aflati intr-o zona de acoperire celulara proasta, iar dispozitivul dvs. iOS cauta un semnal mai bun sau ca ati utilizat dispozitivul in conditii de semnal slab, ceea ce a afectat durata de viata a bateriei.

  • Puteti optimiza durata de viata a bateriei prin activarea modului Avion. Deschideti Centrul de control si atingeti pictograma Mod avion. Retineti ca nu puteti efectua sau primi apeluri in modul Avion.

Asadar, toate aceste informatii sunt extrem de utile in conditiile in care va ajuta sa vizualizati informatiile in ceea ce priveste utilizarea bateriei.

Daca doriti sa urmati si alti pasi pentru a pastra cat mai mult timp bateria telefonului incarcata, ideal ar fi sa va actualizati de fiecare data telefonul cand apare o versiune imbunatatita a sistemului de operare.

Deasemenea, este important sa optimizati in permanenta setarile, si trebuie sa activati modul de alimentare scazuta pentru a prelungi durata de viata a bateriei iPhone.

In cazul in care veti tine cont de toate aceste detalii, in mod normal nu ar trebui sa intampinati probleme in ceea ce priveste durata de viata a bateriei iPhone.

Leave a Reply