Curiozitati despre Olimpiada

spioneaza.ro
Share Button

Cu totii stim ca in aceste zile Londra fierbe din cauza Olimpiadei ce se disputa in metropola engleza. Mii de agenti de securitate trebuie sa fie cu ochii-n patru dupa orice om care pare suspect. Aceasta Olimpiada are si cifre halucinante, cum ar fi peste 40.000 de oamenii care au lucarat la Parcul Olimpic sau miile de tone de otel necesare construirii Stadionului Olimpic.Daca ti-a dat cumva in cap gandul cam ce amenda iei daca apari nud in publica sau cum se recicleaza in zilele acestea in Londra mai jos poti afla raspunsurile.

  • Protejarea pasarilor:¬†Fiind o zona mai nepopulata inainte de Parcul Olimpic, zona de est a Londrei avea o fauna bunicica. Din aceasta cauza oficialii Olimpiadei au construit¬†525 de colivi si 150 de cutii speciale destinate liliecilor scopul acestora este desigur de-a mentine fauna.
  • Ce legatura au broastele cu Londra ?: Dupa cum spuneam mai sus, zona de est a Londrei a fost cuibul animalelor, de aceea a fost nevoie ca pentru construirea Parcului Olimpic, oficialii sa mute peste 4000 de broaste.
  • Si mancarea este importanta: McDonald’s a dat lovitura in aceasta perioada a Olimpiadei. Cel mai mare fast-food se afla acuma in Londra unde 500 de angajati lucreaza acolo pentru a satisface poftele clientilor, si acestea nu-s putini, capacitatea restaurantului fiind de 1500 de locuri si care se inalta pe doua nivele.
  • Stadionul Olimpic: Acest stadion arata exceptional, gazduind ceremonia de deschidere cu succes. Daca va vine sa credeti sau nu este cu 75% mai usoara ca Stadionul Olimpic din Beijing, fiind nevoie de doar 10.000 de tone de otel pentru ridicarea lui.

Asadar Olimpiada 2012 din Londra nu are parte numai de sportivi buni dar si de curiozitati extreme.

Leave a Reply