De ce husa pentru telefon?

zonia.ro
Share Button

De ce husa pentru telefon?
In ziua de astazi piata de telefoane mobile este plina de modele din care putem alege. Fie ca ne dorim un telefon clasic cu tastatura, fie un smartphone de ultima generatie nu se poate spune ca nu avem o oferta extrem de variata.

Exista modele pentru fiecare, indiferent de varsta sau de gusturi, de utilitate, etc. Practic nu mai exista persoane care sa nu detina macar un telefon simplu. Practic alegerea telefonului depinde de fiecare. Pentru a avea un aspect deosebit, foarte multe persoane aleg de obicei sa isi protejeze telefonul cu o husa.

Aceasta are si rolul de a-l pune in evidenta, nu numai de al proteja. Multe telefoane mobile, dupa o perioada de utilizare, incep sa prezinte semne de uzura pe carcasa sau pe capacul din spate. Practic aceste urme, mai precis vopsea tocita la colturi, sau numeroase zgarieturi se datoreaza in special purtarii in buzunarele pantalonilor. Se intampla destul de des ca telefonul sa fie pus in acelasi buzunar unde se afla chei sau monede.

Astfel apar numeroase zgarieturi care afecteaza carcasa smartphone-ului dumneavoastra. Spre surprinderea multora cele mai multe zgarieturi nu provin totusi de la monede ci de la bancnote. Va veti intreba cum este posibil asa ceva.

Bancnotele sunt realizate din plastic si astfel prin frecarea de carcasa telefonului vor provoca zgarieturi extrem de fine care in timp dau aspectul de mat al carcasei. Prin protejarea unui telefon cu o husa acesta isi va pastra aspectul de nou chiar daca husa se va degrada in cele din urma. Astfel nu va fi nevoie sa inlocuiti ecranul sau carcasa acestuia.

Pentru a alege o husa de smartphone trebuie sa stiti motivul pentru care o alegeti. O puteti lua destul de simplu pentru protectie, in cazul acesta trebuind sa optati pentru ceva mai robust si totodata simplu. De exemplu tocurile sunt construite in asa fel incat sa acopere toata carcasa telefonului, inclusiv ecranul acestuia. Acest toc este de obicei din piele sau material textil, deschizandu-se in lateral, in jos sau ca o carte.

Numeroase modele pe care le gasiti si pe magazingsm.ro au un sistem de inchidere, pentru prevenirea intrarii unor obiecte intre clapeta si ecranul telefonului. Pentru usurarea modului de folosire a telefonului, tocul se poate aseza ca un stand, permitand ecranului sa fie orientat catre utilizatorul sau fara ca acesta sa tina aparatul in mana.

Acest mod este extrem de util la volan, cand telefonul este folosit ca GPS. Va dati seama cat de greu ar fi sa utilizati telefonul pe post de GPS tinandu-l in mana si conducand in acelasi timp. De asemenea aceste tocuri sunt prevazute cu decupaturi in capac, care permit, de exemplu, citirea ceasului fara sa trebuiasca sa deschideti tocul.

Exista numeroase aplicatii dedicate care folosesc senzorii telefonului si totodata ecranul in asa fel incat afisajul sa fie modificat pentru acestea. Deci trebuie sa va ganditi de doua ori inainte de a achizitiona huse iPhone. Puteti sa o achizitionati la un pret avantajos si de pe magazingsm.ro.

Leave a Reply