De ce nu apreciaza foarte mult utilizatorii telefoanele iPhone 7?

Share Button

De ce nu apreciaza foarte mult utilizatorii telefoanele iPhone 7?
Fiecare utilizator de smartphone si-ar dori sa isi poata cumpara un telefon care sa functioneze perfect mai tot timpul, insa trebuie mentionat faptul ca telefoanele care sa functioneze fara probleme, si care sa fie si produse de catre un brand de top de pe piata, au preturi destul de mari.

Un brand de top din aceasta industrie, care scoate mereu cele mai performante si cele mai rezistente telefoane este fara indoiala Apple, iar utilizatorii isi vor alege cu mare drag un model de la acest producator.

Trebuie insa mentionat si faptul ca sunt utilizatori care se plang de modelele iPhone 7, care in ciuda faptului ca sunt foarte performante, vin cu schimbari mari fata de modelele precedente.

spioneaza.ro

In primul rand, daca stai sa te uiti la un model iPhone 7, si la un model iPhone de generatie mai veche, vei putea sa observi faptul ca modelul iPhone 7 nu mai are un buton hime fizic, ci are un buton home tactil.

Acest lucru pentru multi este o noutate benefica, in timp ce altii nu privesc cu o prea mare bucurie aceasta schimbare, si se arata dezamagiti de noul buton Home.

Un alt motiv pentru care lumea nu apreciaza foarte mult aceste terminale, ar fi acela ca ele isi pierd destul de des semnalul gsm. Cei care au un model iPhone 7 si intampina aceasta problema, pot remedia rapid situatia neplacuta printr-o vizita cu telefonul la un service iPhone Bucuresti.

Alte terminale iPhone 7 intampina o alta problema neplacuta, cum ar fi bazaitul procesorului in momentul in care telefonul este utilizat la capacitate maxima.

Autonomia bateriei este fara indoiala o alta problema pentru aceste telefoane, o problema cu care se confrunta utilizatorii de iPhone 7, la fel ca si utilizatorii de iPhone 6 sau la fel ca utilizatorii altor tipuri de telefoane.

Chiar si faptul ca telefoanele iPhone 7 nu au un port audio de 3.5mm este un lucru deranjant pentru utilizatorii iPhone, insa Apple eliminand acest port, a propus un adaptor care are rolul de a facilita conectarea castilor standard.

Asadar, dupa cum se poate observa, in ciuda faptului ca terminalele iPhone 7 detin specificatii tehnice remarcabile (pe care insa nu le-am amintit in acest articol), nu sunt pe placul tuturor utilizatorilor iPhone, si a fanilor Apple, care parca nu si-au dorit o schimbare benefica a terminalelor iPhone.

Cei care nu isi doresc un astfel de telefon, pot sa isi indrepte oricand atentia spre un model de generatie mai veche, cum ar fi de exemplu un model iPhone 6S sau un model iPhone 6, care va veni cu specificatii tehnice remarcabile.

Cei care isi doresc neparat sa faca pasul spre un telefon mult mai performant decat cele de generatie mai veche de la Apple, insa nu isi doresc un terminal iPhone 7, au posibilitatea de a-si indrepta atentia spre un model iPhone 8, spre un model iPhone 8Plus, sau spre un model iPhone X, care sunt cele mai noi modele ale acestui brand.

Leave a Reply