De ce pariaza barbatii

Share Button

De ce pariaza barbatiiCele mai pasionate persoane de fotbal sunt barbatii. Daca ar fi posibil, unii dintre ei s-ar multumi ca toata viata sa stea in fata televizorului si sa se uite la meciuri. Multi nici nu vor sa auda de aflarea rezultatelor dupa terminarea meciului si vor rezultate live, astfel incat sa se bucure sau sa se intristeze in timp real.

Chiar daca aceasta este o dorinta de-a barbatilor, nu inseamna ca ea este si indeplinita. Nu ca nu si-ar dori, dar nu prea se poate sa stai mereu in fata televizorului.

Pentru barbatii care isi asuma responsabilitatea de barbati si nu stau mereu cu ochii in ecrane pentru a vedea meciuri a fost creat site-ul http://www.e-pariuri.ro/rezultate-scoruri-live.php . Aici este clar lumea barbatilor care nu au timp de urmarit un meci de la cap la coada, dar sunt interesati de rezultate live.

Site-ul prezinta scorurile meciurilor in timp real, astfel incat poti urmari mai multe scoruri in acelasi timp, dar si scoruri la meciurile care nu sunt difuzate. Si asta nu e totul. Acest site ofera mult mai multe optiuni de petrecere a timpului liber. Poti purta discutii pe forum cu alti pasionati de sport, poti face pariuri, poti analiza cote sau poti vedea clasamente. De asemenea, vei gasi cu usurinta case de pariuri atat online cat si offline.

O vorba spunea ca barbatii ideali nu pariaza. Dar, cine a spus ca nu poti fi un barbat ideal daca pariezi? Totul e sa ai o limita si sa nu investesti toti banii pe care ii ai in pariurile sportive. La urma urmei, daca te pricepi bine la a face pronosticuri sportive, putin probabil sa pierzi. Si, din moment ce o sa vii acasa cu bani in plus, nu in minus, tot ce e posibil sa te transformi in barbatul ideal.

Si totusi, de ce pariaza barbatii? Unii dintre barbati aleg sa parieze pentru adrenalina. Senzatia pe care o ai cand urmaresi un meci la care ai pariat depaseste cu mult senzatia pe care o ai atunci cand nu ai pariate pe un meci. Adrenalina creste cu fiecare minut trecut din meci si suspansul te tine cu sufletul la gura.

Altii, pariaza pentru bani. Au impresia ca astfel se vor imbogati. Din pacate, multi au de pierdut si in loc de castig, au pierderi uriase. Sunt insa si barbati care pariaza deoarece au incredere in echipa pe care o sustin. Indiferent de motivele pentru care pariezi, important este sa stii cand trebuie sa te opresti.

Pariurile pot fi facute atat online, cat si offline. Pariurile online sunt in general preferate deoarece totul e mult mai discret si nu risti sa fii vazut de anumite persoane in momentul in care intri in casele de pariuri. De ce? Pentru ca multi dintre oameni nu sunt de acord cu aceste practici si multi dintre practicanti vor sa faca acest lucru cat mai discret.

De asemenea, nu trebuie sa te deplasezi pentru a face pariuri. Poti paria la orice ora din zi sau din noapte si te poti bucura in voie de acest viciu. Pentru ca, la urma urmei este un viciu. Cei care nu se impaca bine cu tehnologia sau nu au in permanenta conexiune la intenet, aleg casele de pariuri offline. Indiferent de modalitatea pe care o alegi, senzatiile castigului si ale pierderii sunt aceleasi.

Pariaza cu grija, fii cumpatat si nu uita ca in pariuri, nu este vorba doar de noroc. Putina analiza nu strica.


Alte stiri actuale :

spioneaza.ro

1. Cum a câştigat un bucureştean 30.000 euro, cu un pariu de 50 de eurocenţi
2. Pariurile sportive, un microb care face ravagii
3. Ambele înscriu, cel mai bun pariu
4. Chiricheş, la un pas de ELIMINARE! Cel mai bun pariu la Tottenham – Dnipro
5. Bucureşteanul care a câştigat la pariuri sportive 30.000 de euro cu doar 2,5 lei

Leave a Reply