De ce sa iti cumperi iPhone 6S

spioneaza.ro
Share Button

De ce sa iti cumperi iPhone 6SIPhone-urile 6S si iPhone 6S Plus (stilizate si comercializate ca iPhone 6s si iPhone 6s Plus) sunt smartphone-uri care au fost proiectate, dezvoltate si comercializate de Apple Inc. Este a noua generatie a iPhone-ului. Acestea au fost anuntate pe data de 9 septembrie 2015 la Auditorium Civic Bill Graham din San Francisco de catre CEO-ul Apple, Tim Cook, cu precomenzi incepand cu 12 septembrie si lansare oficiala la 25 septembrie 2015. iPhone-urile 6S si 6S Plus au fost succesate de iPhone 7 si iPhone 7 Plus pe 7 septembrie 2016 si au fost intrerupte odata cu anuntul iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR pe data de 12 septembrie 2018. Pentru inlocuire display iPhone 6S intra aici.

Modelul iPhone 6S are un design similar cu cel al iPhone-ului 6, dar include hardware modernizat, incluzand un sasiu consolidat si un sistem up-to-chip imbunatatit, o camera de 12 megapixeli, un senzor imbunatatit de recunoastere a amprentelor digitale, suport avansat LTE si capabilitati “Hey Siri” care trebuie sa fie conectat. iPhone 6S introduce, de asemenea, o noua caracteristica hardware cunoscuta sub numele de “3D Touch”, care permite intrari touch sensibile la presiune.

IPhone-ul 6S a primit o receptie in mare parte pozitiva. In timp ce performanta si calitatea camerei au fost laudate de majoritatea recenzentilor, adaugarea de aplicatii 3D Touch a fost placuta de un critic pentru potentialul interactiunilor cu interfata complet noua, dar nu a fost dorit de un alt critic pentru a nu oferi utilizatorilor un raspuns intuitiv asteptat inainte de a utiliza aceasta caracteristica. Durata de viata a bateriei a fost criticata, iar un comentator a afirmat ca camera telefonului nu a fost semnificativ mai buna decat restul industriei.

IPhone-ul 6S a stabilit un nou record de vanzari de week-end, vanzand 13 milioane de modele, de la 10 milioane pentru iPhone 6 in anul precedent. Cu toate acestea, Apple a inregistrat primul trimestru de declin trimestrial in vanzarile iPhone in lunile de dupa lansare, creditat pe o piata de smartphone-uri saturate din cele mai mari tari Apple si o lipsa de achizitii de iPhone in tarile in curs de dezvoltare.

Varianta Grey Space a unui iPhone 6S care prezinta carcasa din aluminiu din spate, identica cu iPhone 6. Observati sigla “S”, care este diferenta fizica principala fata de iPhone 6.

Inainte de lansarea oficiala, s-au zvonit cateva aspecte ale iPhone 6S, inclusiv modelul de baza avand 16 GB de spatiu de stocare,  tehnologia de afisare sensibila la presiune cunoscuta sub numele de 3D Touch a crescut optiunea de culoare aurie.

iPhone 6S si iPhone 6S Plus au fost prezentate oficial la 9 septembrie 2015, in cadrul unui eveniment de presa la Auditorium Civic Bill Graham din San Francisco. Pre-comenzile au inceput la 12 septembrie, cu eliberarea oficiala pe 25 septembrie.

zonia.ro

La 7 septembrie 2016, Apple a anuntat iPhone 7 si iPhone 7 Plus ca succesori ai iPhone 6S si 6S Plus.

La 31 martie 2017, iPhone 6S si 6S Plus au fost lansate in Indonezia, alaturi de iPhone 7 si 7 Plus, ca urmare a investitiilor de cercetare si dezvoltare ale Apple in tara.

 

Leave a Reply