De ce sa optezi pentru un gazon artificial?

Share Button

Ai prea mult loc in curtea din jurul casei si nu stii ce ai putea sa faci sa umpli acel spatiu gol?

Cea mai comuna alegere facuta de majoritatea proprietarilor sunt spatiile amenajate cu gazon sintetic, deoarece nu poti gresi atunci cand ai un spatiu verde in curte. Scapi de problema umezelii sau a faptului ca nu poti iesi afara dupa o ploaie, deoarece terenul sintetic se usuca repede, iar magazinul Artsporttotal iti pune la dispozitie gazonul sintetic potrivit oricarei intrebuintari.

Iti prezint mai jos o serie de motive pentru care sa iti amenajezi spatiul din curtea casei cu gazon sintetic:

  1. Gazon sintetic simplu

Daca iti doresti ca spatiul liber sa fie folosit intr-un scop decorativ, opteaza pentru gazon sintetic si scapa de grija tunsului ierbii, decoreaza locul cu ghivece cu flori, cu balansoare, sau o masuta cu scaune, in care te poti relaxa in timpul liber sau in care poti sa iti duci musafirii intr-o zi calduroasa de vara.

  1. Diferite terenuri sportive

Daca ai copii si doresti ca acestia sa nu isi ocupe timpul liber stand pe calculator sau pe telefon toata ziua, ci doresti sa creasca intr-un mediu sanatos, ofera-le diferite miniterenuri, pentru a se putea antrena zilnic si sa descopere sporturi care sa le placa, care sa ii incarce cu energie, care sa le ofere diferite variante atunci cand prietenii lor vor veni in vizita.

Iti prezint mai jos diferite sporturi si ce fel de terenuri poti amenaja in curtea casei tale pentru copii tai:

spioneaza.ro
  1. De tenis

Pentru cei pasionati de acest sport sau pentru cei care doresc sa devina profesionisti, un teren pe care sa poata exersa in fiecare zi, ar fi perfect de avut in curtea proprie. In mod obisnuit aceste terenuri sunt facute din zgura sau asfalt, dar cu cele din gazon sintetic orice cazatura care ar putea cauza ranirea genunchilor sau coatelor va provoca mai putine daune.

  1. De minigolf

Ce alta varianta de a te relaxa este mai buna decat un joc de golf? Poti sa organizezi seri speciale impreuna cu membrii familiei.

  1. De fotbal

Cu totii stim ca sportul de suflet al baietilor si al barbatilor este fotbalul. Si ce alta metoda mai buna de a-si petrece tatal timpul cu copilul lui exista decat un meci de fotbal, in care fiul sa se poata descarca de griji si sa se deschida in fata tatalui? Si sa nu fie in fond doar un simplu meci, ci o conexiune puternica intre tata si fiu.

  1. De baschet

Spatiile alocate acestor tipuri de teren depasesc 60 m de metri, dar avantajul este ca intotdeauna poti opta doar pentru jumatate de teren.

Si chiar daca spatiul disponibil nu este suficient de mare pentru doua sau trei terenuri sportive, nu trebuie sa iti faci griji pentru ca exista varianta de a crea un teren pentru mai multe tipuri de sporturi.

Daca iti doresti si tu ca mediul in care copilul tau urmeaza sa creasca sa fie unul sanatos, acceseaza site-ul www.artsporttotal.ro si alege tipul de gazon potrivit pentru tine si familia ta.

Leave a Reply