De ce se descarca prea repede Samsung Galaxy S6 Edge?

spioneaza.ro
Share Button

Se pare ca oamenii au inceput sa constientizeze din ce in ce mai mult faptul ca telefoanele mobile inteligente ne-au creat dependent, astfel ca fiecare persoana in momentul in care se afla in cautarea unui astfel de dispozitiv, isi va indrepta atentia spre un model al unui producator de top de pe piata.

Unul dintre cei mai renumiti producatori de pe piata, este fara doar si poate Samsung, care vine in intampinarea clientilor sai cu o multime de telefoane foarte performante, dar si cu telefoane care au performante medii.

Dintre toate telefoanele scoase pe piata de acest brand de top, dispozitivele din gama Galaxy S sunt cele mai performante, insa aceste au si preturile cele mai mari.

Trebuie mentionat faptul ca terminalele din gama Galaxy S sunt cele mai scumpe, astfel ca un model Samsung Galaxy S8 de exemplu are un pret foarte mare pentru oamenii de rand, iar multi utilizatori nu isi permit un astfel de dispozitiv.

In aceste conditii, cei care isi doresc un smartphone de la acest brand, pot sa isi aleaga un model Samsung Galaxy S6 Edge, care are un design minunat, si care are performante notabile.

Asa cum insa nici un telefon nu este perfect, si modelel Samsung Galaxy S6 Edge pot intampina diferite probleme de functionare, iar in cele ce priveste acest model de smartphone, putem mentiona faptul ca descarcarea rapida a bateriei ar fi singura sa problema.

Ei bine, trebuie mentionat faptul ca utilizatorii de Samsung Galaxy S6 Edge pot urma diferite trucuri care sa ii ajute sa prelungeasca durata de viata a bateriei, inainte sa isi duca terminalul intr-un service Samsung pentru o reparatie care consta intr-o inlocuire acumulator Samsung S6 Edge.

Asdar, inainte ca utilizatorii sa isi duca telefonu la service pentru inlocuirea acumulatorului, ar trebui sa se asigure de faptul ca display-ul nu are setat nivelul maxim de luminozitate, pentru ca atunci cu siguranta acesta va consuma multa energie, iar bateria se va descarca foarte rapid.

Plus de asta, utiliztorii care detin un asemenea model, ar trebui sa fie constienti de faptul ca functia GPS a telefonului consuma multe resurse, asa ca utilizatorii care nu folosesc aplicatii precum “S Health” nu trebuie sa lase activa functia GSP pentru a prelungi durata de viata a bateriei.

Deasemenea, functiile Bluetooth, wifi, si datele mobile sunt mari consumatoare de energie, asa ca utilizatorii ar trebui sa lase active aceste functii numai in momentul in care le folosesc. In momentul in care nu folosesc aceste functii, acestea trebuiesc dezactivate, pentru ca si ele consuma foarte multa energie.

Mai mult decat atat, si terminalele Samsung Galaxy S6 Edge dispun de functia de economisire energie, asa ca utilizatorii care detin un asemenea terminal si sunt nemultumiti de faptul ca terminalul lor se descarca prea repede, pot sa foloseasca aceasta functie pentru ca dispozitivul lor sa reziste cat mai mult timp incarcat.

zonia.ro

Asadar, se poate observa faptul ca terminalele Samsung Galaxy S6 Edge se pot descarca rapid din diferite motive, insa inainte ca acestea sa fie duse intr-un service gsm pentru inlocuirea bateriei, se pot urma diferite trucuri, care pot fi de folos.

Leave a Reply