De ce se merita sa iti cumperi un calculator second hand?

Share Button

De ce se merita sa iti cumperi un calculator second hand?Foarte multe persoane, in momentul in care isi doresc un calculator pentru acasa incep sa viziteze magazinele online de specialitate, sau magazinele offline din oras, pentru a vedea ce preturi au aceste echipamente.

Ei bine, important de precizat este faptul ca pe piata se pot gasi atat calculatoare noi, cat si calculatoare second hand, si sa nu uitam de calculatoarele refurbished.

Asadar, tinand cont de toate aceste categorii, cu siguranta fiecare persoana va reusi sa isi aleaga calculatorul in functie de preferinte, in functie de buget, si in functie de diferite alte aspecte.

Persoanele care intentioneaza sa isi cumpere un calculator ieftin, in mod evident isi vor indrepta atentia spre un PC second hand, care are o multime de avantaje, si foarte putine dezavantaje.

In primul rand, calculatoarele second hand au avantajul de a costa mult mai putin bani decat calculatoarele noi, si sunt mai ieftine si decat calculatoarele refurbished. Deci, din punct de vedere financiar un calculator second hand reprezinta cea mai buna varianta.

Apoi, cei care isi cauta un calculator second hand, isi pot alege modelul dintr-o gama larga de produse. De regula, cei care aleg sa isi cumpere calculatoare second hand isi indreapta atentia spre echipamente scoase pe piata de catre producatori de top din industrie.

Foarte multi utilizatori isi aleg calculatoare second hand de la Lenovo, Dell, HP, Fuzitsu Siemens, etc. Acest lucru este si normal pentru ca un PC second hand de la un asemenea producator este mai bun decat unul nou de la un producator no – name de pe piata.

Plus de asta, acum si calculatoarele second hand vin cu perioada de garantie identica cu cea a calculatoarelor noi sau cu garantia calculatoarelor refurbished, asa ca persoanele care isi aleg un calculator second hand direct de la magazin, nu trebuie sa isi faca griji.

Mai mult decat atat, calculatoarele second hand care sunt scoase la vanzare de catre aceste magazine online, sunt verificate inainte de a fi vandute, iar in cazul in care anumite piese nu functioneaza corespunzator, acestea sunt schimbate cu altele care functioneaza perfect.

Inca un motiv pentru care se merita achizitionarea calculatoarelor second hand este acela ca echipamentele respective vin direct cu sistemul de operare instalat cu licenta, asa ca utilizatorii nu vor mai avea nevoie sa isi duca calculatorul la service sau la un specialist pentru instalarea Windows-ului.

Utilizatorii care insa nu sunt incantati de ideea de a-si cumpara un PC second hand, daca nu au nici foarte multi bani la dispozitie pentru a-si alege un calculator nou, isi pot indrepta cu incredere atentia spre un calculator refurbished.

Un asemenea calculator este un calculator resigilat, care inainte sa fie scos pe piata a fost testat iar toate componentele care nu functionau la capacitate maxima au fost inlocuite cu alte piese noi, care functioneaza perfect.

zonia.ro

Asadar, acestea ar cam fi variantele pe care le au la dispozitie toti cei care se afla in cautarea unui calculator, iar fiecare isi va alege in functie de buget si in functie de preferinte echipamentul.

Leave a Reply