De ce trebuie sa tineti cont cand alegeti verighetele?

zonia.ro
Share Button

De ce trebuie sa tineti cont cand alegeti verighetele?
In cazul in care pregatirile pentru nunta voastra sunt in toi, cu siguranta trebuie sa va indreptati atentia si spre Royal Diamante pentru a va alege verighetele.

Dat fiind faptul ca verighetele sunt cele care simbolizeaza iubirea si fidelitatea, este cat se poate de firesc sa va doriti sa aveti verighetele perfecte, asa ca trebuie sa stiti de unde sa le achizitionati.

Royal Diamante este cel mai cunoscut magazin online din Romania, care comercializeaza inele de logodna cu diamante, verighete, inele cu pietre pretioase si diferite alte bijuterii, asa ca este firesc ca mai intai de toate sa va indreptati atentia spre acest magazin pentru a va alege verighetele.

spioneaza.ro

Atunci cand decideti sa faceti acest pas, trebuie sa tineti cont de cateva detalii importante, pentru a alege verighetele potrivite.

Este important sa va stabiliti mai intai de toate un buget, iar apoi cand cautati verighetele, va orientati doar spre cele care se incadreaza in bugetul vostru.

Apoi, trebuie sa stiti exact din ce metal doriti sa fie realizate acestea. Verighetele pot fi realizate din diferite metale dupa cum se poate vedea in cele ce urmeaza.

Platina

Platina este considerata drept un metal nobil datorita capacitatii superioare de a face fata la coroziune si oxidare, iar platina este un metal natural alb care dezvolta o rezistenta minunata in timp, care poate fi lustruit pentru a ajunge la stralucirea initiala daca se doreste acest lucru.

Aur

Cel mai frecvent este aurul galben, insa aurul poate fi deasemenea, alb sau rosu atunci cand este amestecat cu diferite aliaje. Aurul alb este galvanizat cu rodiu, un metal extrem de puternic care ajuta la mentinerea tonului alb.

Cobalt

Extrem de dur si rezistent la zgarieturi, cobaltul este deasemenea, hipoalergenic si vine in doua finisaje fara pata: alb si negru.

Paladiu

Rar, usor si hipoalergenic, paladiul este un metal alb extrem de durabil, care nu se va sterge si care este folosit la realizarea verighetelor.

Tungsten

Rezistent la zgarieturi si tampoane, tungstenul este cel mai greu dintre celelalte metale amintite si vine in trei culori: gri, alb si negru.

Asadar, acestea sunt metalele pretioase din care se realizeaza verighetele, insa majoritatea persoanelor aleg aurul, fie pe cel galben, fie pe cel alb, in functie de preferinte. Exista chiar si cupluri care isi indreapta atentia spre bijuterii din aur alb – galben sau alb – roz, in functie de preferinte.

Un amanunt foarte important de mentionat este acela ca in prezent, atat femeile cat si barbatii isi indreapta atentia spre verighete atat din aur alb cat si din aur galben, care sunt prevazute cu diamant.

Pentru cei care opteaza pentru astfel de bijuterii, un set de Verighete Aur Alb 14kt cu 3 Diamante Rotund Briliant cu Finisaj Lustruit si profil plat poate sa reprezinte cea mai inspirata solutie.

Deasemenea, un set de Verighete din Aur Galben 14kt cu un Diamant Rotund Briliant, si cu profil rotunjit poate sa reprezinte o alta solutie inspirata.

Acestea sunt doar doua exemple, insa la Royal Diamante se pot vedea mult mai multe modele de verighete.

Leave a Reply