De unde poti cumpara un laptop redurbished?

Share Button

De unde poti cumpara un laptop redurbished?Inainte de a vedea de unde poti cumpara un laptop refurbished, cu siguranta trebuie sa stii ce inseamna cu adevarat un laptop refurbished, asa ca vom discuta putin despre acest aspect.

Asadar, un laptop refurbished este un laptop care a fost folosit o scurta perioada de timp de catre un utilizator oarecare sau de catre o companie, care mai apoi din diferite motive a ajuns din nou in fabrica.

Odata ajuns in fabrica echipamentul, acesta este testat de catre ingineri, este supus unui proces de imbunatatire, iar apoi este din nou testat inainte de a fi scos din nou pe piata sub denumirea de laptop refurbished.

Asadar, in ceea ce priveste calitatea laptopului refurbished chiar nu ai de ce sa iti faci griji pentru ca un astfel de produs este perfect functional si are piesele de cea mai buna calitate.

Un astfel ce laptop dispune de specificatii tehnice similare cu un echipament nou, insa are avantajul de a fi mai ieftin cu pana la 25% – 30% in comparatie cu un laptop nou.

Asadar, daca iti surade ideea de a-ti cumpara un astfel de echipament, iti poti indrepta atentia spre un magazin din orasul in care locuiesti, care comercializeaza astfel de produse.

In cazul in care vei cauta un asemenea magazin in orasul tau, vei avea avantajul de a vedea produsul inainte de a-l cumpara, asa ca vei vedea modul in care acesta functioneaza, si il vei putea verifica vizual pentru a te asigura ca nu prezinta zgarieturi sau urme vizibile de uzura.

spioneaza.ro

In cazul in care insa nu gasesti in orasul in care locuiesti un magazin de specialitate care sa aiba pe stoc echipamente refurbished, iti poti indrepta atentia spre unul din magazinele online de specialitate, iar de la un astfel de magazin iti vei putea alege laptopul perfect.

De cele mai multe ori, acelasi model de laptop refurbished este considerabil mai ieftin daca il cumperi de la un magazin online decat daca il cumperi de la un magazin offline, asa ca ar fi mai indicat sa alegi un asemenea echipament dintr-un magazin offline.

Daca vei cumpara un laptop refurbished dintr-un magazin online nu va fi nevoie sa iti faci griji in ceea ce priveste transportul, pentru ca magazinul va fi cel care va suporta costurile transportului. Dezavantajul este ca trebuie sa astepti una – doua – trei zile pana cand iti va ajunge coletul cu laptopul acasa.

De precizat este faptul ca indiferent ca iti vei alege un astfel de laptop dintr-un magazin online sau ca il vei alege dintr-un magazin offline, vei beneficia de o perioada de garantie la fel ca si in cazul unui produs nou. Acesta este un alt mare avantaj pe care il au laptopurile refurbished, pentru ca in cazul unei eventuale defectiuni, nu va fi nevoie sa suporti costurile reparatiei din propriul buzunar.

Ei bine, acestea sunt cele mai importante informatii pe care trebuie sa le cunosti in legatura cu laptopurile refurbished, si cu locurile din care iti poti cumpara un asemenea produs.

 

Leave a Reply