De unde trebuie sa cumperi acumulatori originali pentru telefon ?

Share Button

De unde trebuie sa cumperi acumulatori originali pentru telefon ?Cu certitudine, acumulatori originali pentru telefonul dumneavoastra nu veti gasi niciodata la taraba de la colt de strada sau la chioscul aflat langa peronul garii. In general, magazinele care vand componente gsm originale nu isi fac veacul in astfel de locuri. De obicei, din asemenea locuri ai sansa sa cumperi tot felul de replici nereusite, asa-numitele “fake”-uri.

In acest sens, recomandarea noastra este ca, atunci cand sunteti in cautare de acumulatori originali pentru telefon sau a altor piese gsm, trebuie sa va indreptati atentia catre vanzatori autorizati, cu nume in piata, pozitionati in locatii incapatoare in care clientul poate analiza pe larg oferta si unde poate primi sfaturi de la specialistii din magazin.

Magazinele de acest fel sunt pozitionate fie in centre comerciale importante, fie in locuri care inregistreaza un trafic mare de persoane. Comerciantii care vand acumulatori si alte componente pentru telefon fie sunt dealeri ai unui mare operator de telefonie mobile, fie sunt afaceristi de sine statatori care si-au deschis magazine de acest tip.

Totodata, magazinele online sunt o optiune de luat in seama, cumparatorul avand ocazia sa compare mai multe oferte si, in acelasi timp, sa verifice daca firma la care s-a oprit este de incredere sau nu. Avantajul cumparaturilor facute pe internet vine si din aceasta lejeritate care ii este oferita cumparatorului, scapat astfel de drumuri inutile facute intre diverse magazine de profil.

Bineinteles, vanzatori de falsuri se gasesc si pe internet cu duiumul. Avantajul aici este ca, spre deosebire de taraba stradala sau chioscul din gara, poti studia mult mai atent produsul, nefiind presat de nimeni sa cumperi “repede, ca oferta trece si cu un astfel de pret nu te mai intalnesti”.

De obicei, cand cumperi de pe strada, “specialistii” de ocazie au grija sa transforme nevoia ta intr-un impuls de moment, grabindu-te prin tot felul de tertipuri sa cumperi repede, fara a da foarte mare importanta anumitor detalii esentiale.

Magazinele online serioase afiseaza pe site datele de contact ale firmei, adresa acesteia precum si diverse informatii  legate de activitatea, vechimea companiei in piata si portofoliul de clienti. E normal ca, atunci cand afli ca firma respectiva functioneaza in piata de ani buni, sa te gandesti ca a rezistat pe acest segment datorita seriozitatii si reputatiei castigate in timp.

Puteti, de asemenea, sa dati peste un site care inglodeaza in el oferte de la tot felul de firme si persoane fizice, un asa-numit site de ocazii.  In cazul unor astfel de site-uri, responsabilitatea nu revine portalului in sine, ci celui care vinde. In astfel de cazuri este indicat sa verificati sis a cititi parerile altor utilizatori despre seriozitatea celui care vinde precum si ratingul oferit de site-ul care il gazduieste.

Pentru a fi siguri ca nu sunteti pe cale sa cumparati un fals, uitati-va cu atentie daca site-ul pe care ati gasit produsul are la vedere toate datele despre care v-am vorbit mai sus. Cand vorbim de achizitii on line, ne referim nu numai la site-urile romanesti ci si la cele externe. Exista foarte multe site-uri de profil si in fara tarii care au oferte dintre cele mai tentante pe segmental acumulatorilor. Si aici atentia dumneavostra trebuie sa fie maxima.

spioneaza.ro

Leave a Reply