Decorul de nunta – un detaliu important pentru miri si invitati

spioneaza.ro
Share Button

Intr-o zi atat de importanta cum este ziua nuntii, fiecarui detaliu trebuie sa i se acorde atentia cuvenita. Inainte de marele eveniment, se planifica ziua, data, sala pentru eveniment, decorul de nunta, marturiile, mancarea, precum si bauturile.

In functie de bugetul de la care porniti, acest eveniment trebuie transformat in cel mai frumos din viata dumneavoastra.

Atunci cand vine vorba de decorul salii, sunt foarte multe lucruri marunte de care trebuie sa tineti cont cum ar fi alegerea unui panou din flori artificiale, baloane in diferite forme, bibelouri de pus pe mese, cosul pentru mireasa, gardulete, huse pentru sticle, lampioane, paharele pentru miri si nasi, palete si cutite pentru tort, platorurile pentru prajituri, pernutele pentru verighete, suporturile pentru flori, daca va doriti baloane puteti opta si pentru suporturile de plastic ce tin baloanele.

Fiecare dintre aceste lucruri necesita atentie, pentru a fi alese cu grija. Decorul de nunta este foarte important atat pentru miri, cat si pentru invitati deoarece are un impac imediat dupa rochia de mireasa si costumul mirelui. Desi pare un detaliu nesimnificant, un decor nunta este un element ce transforma acest eveniment intr-o lume de poveste.

Cu siguranta ati auzit de expresia “nunta ca in povesti”, ei bine aceasta expresie se datoreaza faptului ca fiecare amanunt este foarte bine pus la punct, toate lucrurile sunt in locurile unde ar trebui sa fie, iar comportamentul mirilor este unul emotionant si detasat. Daca toate detaliile au fost rezolvate din timp, singura stare pe care o veti avea la nunta dumneavoastra va fi cea de emotie.

In cazul in care omiteti o parte din decorul de nunta si va veti aminti in ziua evenimentului sau cu o zi inainte, starea dumneavoastra si a celor din jur va fi cu siguranta afectata in mod negativ.

La noi gasiti tot ce aveti nevoie pentru acest eveniment, precum si accesorii pentru alte evenimente cum ar fi botezul, petrecerile aniversare sau petrecerile de la birou. Daca va doriti ca in ziua nuntii sa fiti detasati si relaxati, alegeti din timp accesoriile pentru cel mai important eveniment din viata dumneavoastra.

Decorul pentru nunta este un detaliu care atrage foarte mare atentie asupra modului in care mirii isi trateaza invitatii. Cromatica nuntii trebuie aleasa si ea in functie de preferintele mirilor. Culorile pe care le alegeti vor conta si ele foarte mult pentru ca invitatii vor fi atenti la fiecare detaliu din sala.

Alegerea tuturor acestor amanunte este destul de importanta, deoarece atunci cand vor veni invitatii si se vor aseza la mese, vor analiza toate lucrurile manunte din sala, precum si comportamentul mirilor.

Pentru o impresie si mai buna a invitatilor, optati si pentru un caiet pentru impresii. In acest caietel invitatii vor redacta impresia lor totala despre eveniment, astfel iti vei da seama daca ai multumit toti invitatii si ce impact au avut toate aranjamentele asupra participantilor la nunta dumneavoastra.

Decorul pentru nunta este un amanunt de efect, iar alegerea decorului perfect va impresiona cu siguranta invitatii.

Leave a Reply