Despre iPhone XS si problemele sale

Share Button

Despre iPhone XS si problemele sale
IPhone XS este una dintre ofertele recente ale Apple si se mandreste cu unele dintre cele mai interesante caracteristici. Indiferent daca este vorba de ecranul OLED, spatiu de stocare suficient, o camera extraordinara sau procesorul A12 Bionic, te poti bucura de timpul petrecut cu functiile acestui telefon. Cu toate acestea, chiar si cele mai bune telefoane au partea lor de probleme si acesta nu este o exceptie. Multe persoane au raportat probleme cu acest dispozitiv. Cunoasterea unor remedii rapide te poate ajuta sa le identifici cu usurinta, iar un service pentru reparatii iPhone te poate ajuta sa scapi de ele rapid si eficient.

Printre cele mai frecvente probleme ale acestor telefoane se numara si faptul ca aparatul nu se incarca. Multi oameni au intampinat aceasta problema cu iPhone-ul lor XS si chiar daca au incercat conectarea la cablul sau incarcatorul folosit pentru a-l incarca, dispozitivul a ramas descarcat. Problemele se pot manifesta in multe feluri. La unele dispozitive, incarcarea nu porneste cand telefonul este in modul de asteptare. La altele, procesul de incarcare incepe atunci cand apasa pe telefon.

O alta problema a acestor modele de telefoane este identificarea faciala cu ajutorul functiei respective. IPhone-ul XS are un identificator de fata in locul unui ecran tactil care iti permite sa deblochezi telefonul. Cu toate acestea, problemele cu ID-ul fetei sunt comune pe acest dispozitiv, deoarece utilizatorii incearca sa-l defineasca pentru prima data.

spioneaza.ro

O alta problema este reprezentata de viteza slaba a Wi-Fi si viteza slaba de transmisie a datelor. Unii utilizatori au observat ca vitezele de date si Wi-Fi sunt mult mai lente decat cele recomandate cand sunt conectate la telefonul mobil. Refa setarile necesare, verifica setarile de retea si reintrodu parola Wi-Fi, iar acest lucru poate fi suficient pentru a te ajuta sa obtii viteza necesara. De asemenea, problemele din software pot cauza aceasta problema. Prin urmare, este util sa verifici daca utilizezi cea mai recenta versiune a software-ului pe dispozitiv.

Probleme intalnite des sunt si cele cu functia Bluetooth. iPhone XS a avut tehnologia Bluetooth 5.0 la lansare. Cu aceasta optiune Bluetooth, te poti astepta la o viteza si o gama imbunatatita pentru un transfer de date usor. Ca toate celelalte caracteristici, aceasta are si dezavantaje. Multi utilizatori au intampinat probleme la conectarea la un alt dispozitiv prin Bluetooth. Daca intampini astfel de dificultati, activeaza si dezactiveaza Bluetooth, actualizeaza software-ul sau incearca sa revii la setarile din fabrica ale telefonului. Ca ultima solutie, fa o vizita intr-un service specializat in reparatii iPhone.

zonia.ro

Multi dintre utilizatorii acestui telefon se plang de faptul ca bateria este in permanenta descarcata. Desi Apple a lucrat de-a lungul anilor pentru a imbunatati durata de viata a bateriilor dispozitivelor iPhone, se pare ca compania are inca mult de parcurs in legatura cu acest aspect. Vei descoperi o caracteristica utila in iOS 12 numita Battery Health, introdusa de Apple, care iti va arata ce a utilizat bateria. Multi utilizatori ai iPhone-ului XS continua sa se planga de incarcarea greoaie a acestui dispozitiv. Ce iti ramane de facut este sa verifici aplicatiile pentru a determina daca acestea consuma energie in mod excesiv, sa dezactivezi reimprospatarea aplicatiilor in fundal atunci cand telefonul este blocat sau sa mergi intr-un service pentru a determina si alte cauze posibile ale acestei probleme.

Leave a Reply