Detalii de care depinde alegerea unei genti de dama

Share Button

Geanta este unul dintre cele mai importante accesorii pentru orice femeie, dat fiind faptul ca aceasta poate si sa completeze o tinuta, dar are si rol practic. Mai exact, intr-o geanta de dama pot fi transportate produsele de care o femeie are nevoie, precum portofelul, telefonul, produse cosmetice, etc.

Femeile care au nevoie de un asemenea accesoriu, pentru a face alegerea corecta, trebuie sa gaseaca raspunsuri pentru urmatoarele intrebari, iar astfel din multimea de genti de dama, cu siguranta vor alege geanta ideala.

zonia.ro

Cu ce ocazie va fi purtata geanta?

Aceasta este o prima intrebare pentru care trebuie sa gaseasca raspuns femeile care intentioneaza sa isi cumpere un astfel de accesoriu. Exista genti de dama office, care sunt purtate de catre femeile care lucreaza la birou. Exista apoi genti de dama casual, purtate de catre femeile care opteaza pentru tinute casual, iar exemplele pot continua.

Din ce material trebuie sa fie confectionata geanta?

Fara doar si poate, raspunsul pentru aceasta intrebare este: piele naturala. Exista pe piata si genti confectionate din piele sintetica sau din diferite alte materiale sintetice, insa din punct de vedere al calitatii materialului, pielea naturala ramane cel mai bun si cel mai rezistent material, este un material elegant, si cu siguranta va iesi mereu in evidenta.

spioneaza.ro

Cat de mare trebuie sa fie geanta?

Aceasta este o alta intrebare pentru care trebuie sa gaseasca raspuns femeile care au nevoie de un astfel de accesoriu. Pentru femeile care au nevoie sa poarte multe obiecte sau produse cu ele, sunt necesare gentile de dama mari, tip rucsac de exemplu.

In schimb, pentru femeile care in afara de portofel si telefon, eventual cheile de la masina si casa, nu transporta altceva in geanta, o geanta de dimensiuni mici sau medii este suficienta.

Cat voi purta geanta?

Raspunsul pentru aceasta intrebare cu siguranta este foarte important, pentru ca femeile care au nevoie de o geanta pe care sa o poarte ocazional, cu siguranta nu vor investi multi bani in achizitionarea unui astfel de accesoriu.

In schimb, femeile care isi doresc o geanta de calitate, o geanta pe care sa o poarte mai mult timp, cu siguranta trebuie sa isi indrepte atentia spre o geanta din piele naturala, pentru ca o asemenea geanta va fi rezistenta in timp, si va ramane mereu la moda.

Ce culoare sa aleg?

Pentru o geanta care va fi purtata zi de zi, culoarea ideala ar fi una dintre negru, bej, bleumarin, sau chiar si o geanta rosie ar fi potrivita. Femeile care isi doresc o geanta eleganta insa, vor alege mereu o geanta neagra.

Ce buget ai la dispozitie pentru achizitionarea gentii?

Cu siguranta bugetul este foarte important, pentru ca pe piata se gasesc si genti ieftine dar si genti de dama scumpe. Pretul depinde in primul rand de calitatea materialului, dar si de brandul care a produs geanta, sau de alte aspecte.

O geanta de calitate superioara este ceva mai scumpa, insa o asemenea geanta, daca este confectionata din piele naturala poate fi folosita cativa ani.

Asadar, femeile care vor tine cont de raspunsurile acestor intrebari, cu siguranta vor reusi sa isi aleaga gentile perfecte.

Leave a Reply