E oficial! Mutu e la Ajaccio

spioneaza.ro
Share Button

Dupa nenumarate zvonuri care il dadeau pe Adi Mutu la formatia corsicana Ajaccio, totul a devenit oficial si clar, Mutu a semnat cu echipa franceza. Adrian Mutu a trecut cu brio si un test important inainte de a semna contractul, si anume vizita medicala. Mutu a fost insotit de agentul, acuma fiind asteptat la stadionul Fracois Coty acolo unde se afla si sediul clubului.Acolo la sediul din interiorul stadionului Adrian Mutu va discuta ultimele detalii legate de contract cu presedintele clubului Alain Orsoni , iar dupa aceea va urma prezentarea oficiala in fata presei a atacantului roman. Adi Mutu a mai jucat la clubul englez Chelsea, transferat fiind de la echipa italiana Parma. Ulterior Mutu a mai trecut pe la echipe din Italia precum Fiorentina, ultima fiind Cesena, echipa la care nu a multumit pe nimeni. Adrian Mutu si-a inceput cariera de jucator profesionist la clubul cainilor din Bucuresti si anume Dinamo. Sa-i uram succes in Franta la Mutu.

Trecem acuma la o alta stire legata de Schumacher care intra in clubul select al pilotilor cu 300 de Grand Prix-uri din cariera. Germanul Michael Schumacher va dobora cifra 300 in acest weekend la Spa Francorchamps, un grand prix care-l stie “ca pe propria sufragerie” a marturisit Schumy. Pilotul celor de la Mercedes va incerca sa combine inteligenta sa cu faptul ca stie acest circuit ca “pe propria sufragerie”, pentru o clasare cat mai buna.

Pentru mine, acest circuit este cu siguranta cel mai bun din lume. Aici am celebrat cele mai multe victorii din cariera mea, tot aici am castigat prima mea cursa, tot aici am debutat, iar acuma aici voi face si cel de-al 300-lea  MP (Marele Premiu) din careira mea”.

Singurul care a “alergat” mai mult ca Schumy este Rubens Barrichello.

zonia.ro

Leave a Reply