Etapa a doua din Champions League

Share Button

O etapa pe care nu ar trebuii s-o uitam prea curand. Meciuri fantastice, meciuri surpriza (“favoritele pariorilor”) si CFR Cluj, cam asta este descrierea pe scurt pe care pot s-o dau despre aceasta etapa a doua nebuna din Champions League. Intr-adevar, o etapa care ne-a adus o tristete previzibila, si anume meciul disputat intre CFR Cluj si colosul Manchester United.

Am urmarit si am trait meciul cu sufletul la gura, insa clasa noului transfer a lui Man Utd, Van Parsie si-a spus cuvantul, reusind sa marcheze cele doua goluri care le-a adus trei puncte Diavolilor Rosii. Insa am izbutut sa marcam, ceea ce e bine, si am reusit sa marcam chiar primii prin grecul Kapetanhos din asistul lui Sougou care ulterior a fost accidentat de catre Evra.

Un alt meci nebun din Champions League a fost cel dintre Bate Borisov si Bayern Muchen. Pentru acest meci am pastrat cuvantul surpriza si chiar a fost. Belorusii au reusit sa se impuna in fata uneia dintre cele mai importante, daca nu chiar cea mai importanta echipa din Germania cu scorul de 3-1. Un scor fantastic pentru acestia, reusind sa obtina cele 6 puncte din primele doua etape.

Acelasi lucru pot spune si despre echipa spaniola Malaga, care dupa doua etape e privita ca o echipa de luat in seama, dupa ce ieri a reusit s-o bata si pe Anderlecht cu scorul de 3-0, la fel ca si pe Lille. Manchester City a reusit ieri sa scoata un egal inextremis cu Dortmund, germanii facand un meci grandios in fata “cetateniilor”.

spioneaza.ro

Scorul final a fost 1-1, Reus reusind sa deschida scorul, iar Balotelli sa aduca egalarea in minutul 90 dupa un penalti. Sa le tinem punii Stelei care are astazi meci in Europa Leauge cu  FC Copenhaga.

zonia.ro

Leave a Reply