Exista muzee gratuite in Londra?

spioneaza.ro
Share Button

Londra este o destinatie foarte iubita de turistii din toata lumea, insa, la capitolul costuri, stim cu totii ca nu este chiar cea mai ieftina destinatie. Cu toate acestea, in ciuda faptului ca preturile din Londra nu sunt deloc mici, asta nu inseamna ca nu exista numeroase locuri pe care le puteti descoperi in mod gratuit.

Iar pentru a va convinge de acest lucru, in cadrul articolului de astazi va vom prezenta trei locuri gratuite din Londra, astfel incat daca urmeaza un sejur acolo, sa le aveti pe lista. Sunteti curios sa le cunoasteti? Daca da, haideti sa le descoperim impreuna! 

British Museum

Daca sunteti pasionat de muzee, probabil stiti deja cat de cunoscut este British Museum, un loc pe care trebuie sa il vizitati in cazul in care aveti oportunitatea de a calca pe pamant londonez. Mai mult decat atat, intrarea gratuita in muzeu este unul dintre avantajele acestuia, pe langa frumusetea muzeului.

In plus, pentru ca acesta ilustreaza marile evenimente istorice, cu exponate ce va vor atrage atentia, aceste lucruri il fac unic atat pentru Anglia, cat si pentru intreaga lume. Mai mult decat atat, trebuie sa stiti ca intrarea in acest muzeu a fost dintotdeauna gratuita, chiar din 153 cand s-au finalizat constructiile.

Museum of London

zonia.ro

British Museul nu este singurul loc unde puteti intra absolut gratuit, Museum of London fiind un alt obiectiv turistic unde nu este nevoie sa platiti bilet de intrare. De asemenea, dupa cum bine stiti, Museum of London este unul dintre cele mai cunoscute obiective turistice din intreg orasul, fiind un element reprezentativ chiar si pentru Europa.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii cu privire la istoria Londrei, dar si sa admirati cele peste sase milioane de exponate, cu siguranta nu trebuie sa il ratati. In plus, nu uitati sa ii acordati macar cateva ore pentru ca merita!

National Gallery

Daca sunteti un iubitor de picturi si arte vizuale, cu siguranta National Gallery este muzeul care vi se va potrivi manusa. Desi nu este atat de cunoscut precum muzeele mentionate anterior, asta nu inseamna ca nu are ce arata publicului, nu-i asa?

Iar acest lucru nu il precizam noi, ci numerosii turisti pe care ii atrage anual. Mai mult decat atat, cele peste 2000 de picturi va asteapta cu mare drag sa le descoperiti povestea. Asadar, daca sunteti curios sa cunoasteti picturi celebre, impreuna cu povestile care le-au adus la viata, National Gallery este locatia ideala pe care trebuie sa o vizitati. 

La finalul articolului…

In final, pentru ca sejurul sa fie complet, este musai un mijloc de transport care sa va stea la dispozitie. Iar pentru acest pas, compania Novum va ofera servicii de inchirieri auto in Timisoara, astfel incat sa puteti descoperi chiar si cele mai necunoscute destinatii.

Mai mult decat atat, stim cat de mult conteaza pretul intr-o vacanta, fiind permanent tentati sa alegem servicii mai ieftine, astfel incat sa prelungim durata sejurului. De aceea, serviciile de inchirieri auto din Timisoara oferite de compania Novum sunt intotdeauna disponibile la cele mai mici preturi.

Leave a Reply