Fii prietenos cu toti cainii

Share Button

Fii prietenos cu toti cainii
Un adevarat iubitor de caini nu indrageste doar cainele sau. Iubitorii de caini dezvolta simpatii pentru cateii necajiti ai strazii, cateii vecinilor si orice catei pe care ii intampina. Aratand aceeasi cantitate de dragoste pentru un alt catel decat al tau te face un adevarat iubitor de animale.

Simplul gest de a oferi mancare cateilor mari si mici de pe strazi, putina Acana junior talie mica intr-o pungulita pentru fiecare, ii face sa zambeasca si le da un motiv oamenilor sa spuna “astazi am facut o fapta buna!”. De asemenea, acestia inteleg ca un caine care nu a fost dresat este normal sa latre si sa nu fie prietenos din prima faza. Cu toate acestea, omul nu trebuie sa se enerveze; cainele este un animal, pana la urma.

A fi prietenos cu alti caini spune multe despre tine ca om. Spune ca esti o persoana cu suflet mare, devotata si ca esti un om de baza in familie. Devotamentul fata de un caine inseamna ca esti foarte protectiv de felul tau. Daca ai si un copil, acesta cu siguranta stie ce inseamna adevarata iubire si afectiune a unui parinte.

zonia.ro

Un adevarat om care iubeste cainii stie ca este destul de greu sa ii castigi afectiunea unui animal, dar o data ce ai castigat-o, el este cel mai bun prieten al tau. Fara indoiala. Este dovedit ca relatia dintre om si caine reflecta relatia dintre om si alte persoane.

Daca un om este rece cu un caine si nu ii trezeste nici un pic de afectiune, exista sanse ca acea persoana sa fie la fel de rece si fara sentimente si in societate. Chiar si cel mai dur barbat ar trebui sa se sensibilizeze la vederea unui catelus, sa vrea sa il mangaie putin si sa ii ofere niste mancare.

Eu inca nu am auzit ca o persoana sa urasca efectiv un caine, insa cine stie. Exista si persoane care au iubit candva cainii, dar dupa un incident neplacut cu un anumit caine, au incetat, iar de fiecare data cand aud de vreun caine au doar pareri proaste. Este gresit.

Nu inseamna ca daca un caine s-a intamplat sa te maraie sau sa te muste, asa sunt toti. Gandeste-te ca poate acel caine era speriat sau a fost maltratat toata viata de oameni rai si singura sa reactie este aceea de a se apara.

Din pacate, unii caini sunt mai “oameni” decat oamenii. Cu siguranta ai auzit acele cazuri in care oamenii efectiv isi bat joc de animale in timp ce le filmeaza si le pun pe internet. Si apoi sa mai ai incredere in oameni…

Daca ai un catel, acorda-i atentia si iubirea necesara si vei fi recompensat cu aceleasi gesturi din partea lui. Cainele este cel mai bun prieten al omului.

spioneaza.ro

Leave a Reply