Finalul sezonului 26

Share Button

TrophymanagerFinalul sezonului 26 ne-a rezervat o mare surpriza, Club EVO Slobozia a castigat Liga 1 dupa un final de infarct, totul s-a decis in 2 minute. EVO a inscris golul victoriei in minutul 89, iar iLLus!on a fost egalat in minutul 87. Diferenta intre cele 2 echipe la finalul sezonului a fost de 1 punct.

Vineri 30.12.2011 s-au disputat meciurile de baraj, echipei Ştiinţa Craiova SpA i s-a „oferit” sansa de a ramane in Liga 1 ca urmare a retrageri echipei Fidelis Viking Stavanger, insa nu a profitat de ea fiind invinsa de SONIS(2.1). In celelalte 2 meciuri AS Romanista a trecut de Javrix(2.3) cu scorul de 2-1, iar Divine Stars a castigat cu  4-2 meciul disputant impotrica echipei  FCU POLI TEMESWAR 1921(2.2)

Cupa a ramas in Liga 1, aceasta a fost castigate de FC Varzelona, echipa ce a trecut in finala de Steaua Bucharest FC(2.1) scor 3-2, meciul a fost echilibrat pana in minutul 56 atunci cand Steaua Bucharest FC(2.1) a ramas in 10, Costin Neamtu fiind eliminate dupa ce a primit al 2-lea galben.

____________________________________________________________________

Club EVO Slobozia

 

Scurt interviu cu Club Evo Slobozia

 

 

-Ce te-a multumit la sezonul 26?

spioneaza.ro

Club EVO Slobozia: Multumit in sezonul 26 sunt in mod clar de castigarea campionatului. Asta speram de la inceput si intr-un final a iesit. Pe langa asta am reusit sa aduc la club o serie de jucatori tineri, ieftini si cu potential, pe care sa-i cresc pentru vanzare.

-Ce dezamagiri ai in sezonul 26?

Club EVO Slobozia: Dezamagiri? In primul rand academia de tineret de unde am reusit abia aseara sa extrag primul jucator dupa 23 de saptamani, noul ME m-a luat total prin surprindere si am reusit la inceputul sezonului sa pierd fara drept de apel unele meciuri, stabilind si un record negativ, 0-4 acasa cu un sut pe poarta. Cupa vine pe locul 3. Nu am reusit sa ating obiectivul ales.

-Inainte de  ultima etapa mai credeai ca poti castiga titlul?

Club EVO Slobozia: In momentul in care mai erau 3 etape am spus ca daca eu reusesc sa merg ceas pana la final, illusion, care avea multi accidentati, trebuia sa se incurce. Insa, dupa meciurile foarte bune pe care le-a avut cu New Stars si Aphex, ultimul meci cu Poli Iasi mi s-a parut cel mai accesibil. Mai speram doar in proportie de 10%.

-Ce “gust” ti-a lasat parcursul european, te asteptai la mai mult?

Club EVO Slobozia: Toate echipele din Romania au inceput acest sezon cu un singur gand… sa crestem punctajul european pe tara pentru a avea din nou maximul posibil de echipe. Parcursul meu a fost unul normal. Se putea mai bine, se putea si mai rau.

-O impresie generala?

Club EVO Slobozia: Sezonul 26 a venit cu multe schimbari la care noi toti a trebuit sa ne adaptam foarte repede. Cu toate ca am primit libertate completa in a ne aseza jucatorii in teren, practic putem alege mai putine formatii decat inainte, pentru a nu fi penalizati in meci. Acum astept campania de advertising. Sper sa atraga cat mai multi jucatori noi.

La multi ani!

____________________________________________________________________

iLLus!on

 

 

Scurt intervu cu iLLus!on

 

 

 

-Ce te-a multumit la sezonul 26?

iLLus!on: Finantele sunt din ce in ce mai bune, am scos vreo 4 jucatori buni din academie, am prins loc de UETA Champions Cup, mi-am realizat toate obiectivele in afara de titlul in liga 1 si am batut campionul in ambele manse.

-Ce te-a nemultumit la sezonul 26?

iLLus!on: Accidentarile, capitol la care am fost campionul ligii 1, faptul ca s-au aplicat patch-uri la ME din mers si acest lucru a dat multe cluburi peste cap, care la inceputul sezonului au incercat sa isi schimbe ceva la echipa, apoi s-au trezit ca schimbarea nu le va aduce plusul pe care sperau ca s-a schimbat din nou ceva. Am fost nemultumit si de echipa, inca nu este acolo unde vreau eu sa fie, asta desi am pierdut 1 singur meci in liga 1 si acela contra unui club de cupa europeana si fara sa am portar.

– Credeai ca mai poti pierde titlul in ultima etapa?

iLLus!on: Nu doar credeam, eram sigur cu 4 etape inainte de final ca voi pierde titlul, speram sa nu il pierd la golaveraj.

-O urare de an nou/sfarsit sezon?

zonia.ro

iLLus!on: Va multumesc tuturor, care au fost alaturi de mine sau impotriva mea, va urez un An Nou plin de Bucurii, sa se indeplineasca tot ce va doriti si poate cel mai important : sanatate

Doresc sa le multumesc celor doi manageri pentru timpul acordat. 

One thought on “Finalul sezonului 26

Leave a Reply