Froch si-a facut adversarul KO

zonia.ro
Share Button

Lucian Bute a inceput pregatirea pentru meciul revansa cu engelzul Carl Froch. Emotiile lui a crescu si mai mult, dupa ce invins prin KO in repriza a treia pe Yusaf Mack. Carl Froch s-a inteles cu organizatorii si ii va da ocazia lui Lucian Bute sa-si ia revansa intr-o gala organizata pe data de 30 martie 2013.Froch asadar l-a invins pe Yusaf Mack, printr-un KO in repriza a treia. Carl Froch isi pastreaza centura la categoria supermijlocie. Yusaf a inceput meciul fiind catalogat un adversar slab pentru Froch, insa a inceput meciul destul de bine si a reusit sa loveasca cateva serii, insa nu l-a speriat pe Froch.

Insa dupa aceea a urmat distrugerea din partea lui Carl Froch. A prins cateva serii de crosee decisive, punand-ul pe Yusaf imediat jos la pamant, fiind numarat, insa acesta a pierdut lupta cu numerele, arbitrul ajungand la 10. Carl Froch a inceput desigur sa se bucure pana cand sala intreaga a inceput sa-i strige numele.

Cu siguranta, cariera engelzului a inceput de cand a “furat” centrua romanului nostru. Se pare ca vizuina englezului unde are cel mai mult succes este in Nottingham, acolo unde l-a invins si pe Bute. Nu stiu inca unde se va disputa gala in care Bute-si va lua (sa speram) revansa fata de englez, dar cred in Canada.

spioneaza.ro

Ultima lupta a lui Bute a fost acum cateva saptamani, unde l-a invins pe Grachev. Bute nu a reusit sa-l faca KO, insa important e ca si-a facut calea spre revansa cu Froch.

Leave a Reply