Garanteaza-ti succesul cu Eventus Mobili

zonia.ro
Share Button

Garanteaza-ti succesul cu Eventus MobiliVrei sa scoti din banal o petrecere, fie ca e oficiala sau in familie, dar nu stii cu ce sa incepi?  Te gandesti la muzica, atmosfera sau mancare, dar nicidecum la tipul de mobilier ales.

La majoritatea evenimentelor  de acest tip se merge pe lucrurile puse la dispozitie de local, dar de cele mai multe ori acesta nu se asorteaza cu tema sau motivul petrecerii. Desigur, sunt putini cei care simt asta si tot la fel de putini sunt si cei care opteaza pentru serviciile de inchiriere scaune, mese sau orice alt tip de mobilier.

Unul dintre motivele existente ar putea fi dezinteresul acordat pentru aceste mici detalii. Pe de alta parte, interesul maxim apare in momentul in care ai la dispozitie doar locul de desfasurare, fara orice alte elemente decorative, transformandu-se, mai mult, intr-o necesitate.

spioneaza.ro

Firmele care se ocupa cu logistica evenimentelor, dar si cu inchirierea mobilierului ofera servicii de buna calitate, lucru care te poate face sa visezi inca la petrecerea perfecta. Iti pot oferi o serie de sfaturi, te pot indruma pentru alegerile cele mai bune si iti pun la dispozitie cele mai acceptabile preturi. Exista destul de multa concurenta in acest domeniu, iar daca doresti sa contactezi o astfel de firma, criteriul de departajare cel mai bun ar fi calitatea serviciilor.

Cautand un portofoliu care sa ateste munca unei astfel de firme la un nivel peste medie, vei da de Eventus Mobili, responsabil pentru amenajarea in pas cu ultimile noutati a multor spatii. Drept dovada este gama de produse expusa online ( http://www.eventus-mobili.ro/ ). Astfel iti poti imagina fel de fel de combinatii intre mobilier, poti alege stiul propriu sau te poti baza pe cele mai noi modele aparute.

Pentru inceput trebuie sa dispui de locatie, de o suma de bani si de mult simt artistic. Toate acestea alaturi de sfaturile unui specialist pot duce la rezultatul mult dorit si tocmai din aceasta cauza si atmosfera va fi alta. Pentru ce servicii poti opta la aceasta firma? Este simplu: ei se ocupa de serviciile de inchiriere scaune, mese, canapele sau orice alta piesa importanta in completarea spatiului. Poti veni cu tema evenimentului, cu idei fixe asupra felului in care doresti sa iti localul sau poti sa fii deschis la sugestiile lor.

Pentru o petrecere ceva mai casual poti renunta la scaunele clasice. In acest caz, recomandate sunt fotoliile puf, canapelele simple sau scaunele pentru bar.

Desigur, se poate adauga mese joase in ton cu celelalte piese, iar daca preferi aranjarea de tip bar, mesele cocktail negre cu picior sunt perfecte. Acestora din urma poti asorta cu usurinta orice altceva si le poti adapta in orice mediu. Pretul unui astfel de set difera in functie de numarul pieselor alese si de reducerea care se poate acorda acestora. Cu siguranta acest tip de mobilier nu este intalnit in orice locatie, iar daca, prin acest mod, ti se ofera ocazia de a beneficia de un gram de noutate, ar fi bine sa profiti de ea. Intr-adevar este o investitie in plus, o investitie pe care trebuie sa o faci  daca vrei o petrecere reusita.

Planuiesti momente clasice sau moderne, in locatii de vis sau vrei doar o zi diferita? Ei bine, cei de la Eventus Mobili s-au gandit sa vina in ajutorul tau. Iti ofera suport, lucruri de calitate si multa amabilitate – intr-un cuvant tot ceea ce ai nevoie.

Momentan, poate nu realizezi importanta unei astfel de firme pentru organizarea evenimentului, dar daca semnezi un contract cu ei, vei observa ca sunt profesionisti prin tot ceea ce fac, ce pun la dispozitia ta si prin fiecare sfat acordat. Daca crezi ca ei iti ofera succesul garantat si iti doresti niste adevarati profesionisti, ia legatura cu ei si creaza-ti propriul stil intr-o locatie stabilita.

Alte stiri actuale :

1. Tendintele toamnei in design
2. 10 recomandări pentru evitarea accidentelor produse în locuinţă
3. Apartament de 29 mp – solutii de design interior
4. Cu ce calorifere ne încălzim locuinţa?
5. Inchiriere scaune, Inchiriere mese
6. Ce piese nu trebuie sa lipsească dintr-un refugiu exclusivist

Leave a Reply