Genti din piele naturala sau genti din piele ecologica?

spioneaza.ro
Share Button

Genti din piele naturala sau genti din piele ecologica?
Una dintre cele mai mari placer ale unei femei, cu siguranta este aceea de a-si cumpara o geanta de dama de fiecare data cand are ocazia, pentru ca gentile sunt printre cele mai iubite accesorii de catre doamne si domnisoare.

Ei bine, pentru femei insa, cu siguranta achizitionarea unei genti de dama poate sa fie o provocare interesanta, pentru ca pe piata se gasesc o multime de modele de astfel de accesorii, iar fiecare doamna sau domnisoara isi doreste un model de geanta care sa fie la moda.

Plus de asta, conteaza foarte mult si materialul din care este confectionata geanta de dama, pentru ca acestea pot sa fie confectionate din materiale de o calitate superioara, cum ar fi gentile de dama din piele naturala, sau se pot gasi si genti din piele ecologica, acestea nefiind de aceiasi calitate ca si cele din piele naturala.

Tinand cont si de acest aspect, cu siguranta doamnele si domnisoarele care isi doresc genti dama de la TotuldinPiele.ro, se impart in doua categorii, astfel ca sunt femei care cauta genti de cea mai buna calitate, dar sunt si femei care isi doresc produse ieftine, dar frumoase.

Iar referitor la gentile din piele pentru femei, sunt doamne care prefera gentile din piele naturala, in ciuda faptului ca acestea au un pret mult mai mare in comparatie cu cele din piele ecologica.

Aceste genti din piele naturala pot sa reziste ani de zile, si cu siguranta vor rezista mult mai mult in timp decat gentile din piele ecologica, asa ca si acesta este un motiv pentru care femeile pot sa incline balanta spre gentile din piele naturala.

Mai mult decat atat, gentile din piele naturala pot sa fie supuse unui test cu focul, iar in urma unui astfel de test, daca geanta este confectionata in proportie de 100% din piele naturala, cu siguranta nu va avea de suferit.

In schimb, daca o geanta nu este realizata din piele naturala in proportie de 100%, atunci fie comerciantul nu va fi de acord ca geanta sa fie supusa testului, fie aceasta va fi supusa testului, insa se va deteriora in urma testului cu focul.

O geanta realizata insa din piele ecologica, cu siguranta nu va putea sa fie supusa unui astfel de test, pentru ca in momentul in care materialul se incalzeste, se strange foarte urat, la fel ca si plasticul ars.

Marele avantaj insa pe care il are o geanta realizata din piele ecologica in fata unei genti realizata din piele naturala este pretul, iar doamnele care cauta produse care sa fie in primul rand frumoasa, iar abia apoi sa puna pret pe calitate, cu siguranta vor opta pentru o geanta din piele ecologica.

Femeile care insa, pun mai intai pret pe calitate, in mod evident isi vor indrepta atentia spre genti din piele naturala, in ciuda faptului ca acestea sunt mai scumpe.

zonia.ro

Deci, din punct de vedere calitativ, cu siguranta gentile din piele naturala sunt mai avantajoase, insa cele din piele ecologica sunt mai avantajoase privind pretul, iar fiecare femeie va trebui sa isi aleaga geanta in functie de preferinte, dar si in functie de buget. Cert insa este faptul ca atat gentile din piele naturala, cat si cele din piele ecologica au un aspect minunat.

Leave a Reply