Incaltaminte de dama pentru sezonul toamna – iarna 2017 – 2018

Share Button

Incaltaminte de dama pentru sezonul toamna – iarna 2017 – 2018Deja ne aflam in cea de-a doua luna a anului 2018, insa femeile in momentul in care si-au ales articolele de vestimentatie pentru acest an, sau in momentul in care si-au ales incaltamintea pe care o vor purta in acest sezon rece, cu siguranta au tinut cont de recomandarile specialistilor privind acest sezon de toamna – iarna 2017 – 2018.

Sunt o multime de femei care atunci cand au ales sa isi indrepte atentia spre incaltamintea pe care sa o poarte in acest an, au ales cizme si pantofi dama care sa straluceasca. Referitor la acest tip de incaltaminte, trebuie amintit faptul ca in sezonul de toamna iarna 2016 – 2017 erau considerate ca a fi de prost gust, insa acum sunt la mare cautare.

Se mai spune iarasi ca simplitatea nu are ce cauta in garderoba unei femei in acest an, pentru ca acum se poarta strasurii, perlele sau broderiile direct pe pantofi. Exista mai multe case de moda care tin cont de aceasta tendinta, printre care Gucci, Prada sau Dolce & Gabbana.

spioneaza.ro

Tot referitor la cizmele si la pantofii de dama, trebuie mentionat faptul ca in acest sezon aceste articole se poarta daca au tocurile inalte, iar casele de moda au scos o multime de asemenea tipuri de incaltaminte.

Tocurile originale reprezinta iarasi o tendinta in acest sezon de toamna – iarna 2017 – 2018, motiv pentru care in colectiile Marni, Emilio Pucci, Vivetta sau Ellery printre altele, sunt incluse cizme sau pantofi de dama cu tocuri originale.

Un alt trebd spune ne indica faptul ca in acest sezon rece, materialele pretioase nu lipsesc din colectiile celor mai mari si celor mai renumite case de moda, precum Prada, Gucci, Fendi sau Balenciaga.

Ei bine, tot referitor la tendintele modei, trebuie amintit faptul ca in acest sezon rece, conteaza atat de mult cromatica, astfel incat albul imaculat in ciuda faptului ca de regula este de evitat in perioada sezonului rece, se pare ca in acest sezon se afla in colectiile marilor case de moda.

Se pare iarasi ca tot referitor la moda, in aceasta perioada se poarta chiar si pantofii de dama in doua culori, iar anumite case de moda renumite in toata lumea, au scos pe piata diferite modele de pantofi de dama in doua culori.

Deasemenea, casele de moda au scos pe piata si pantofi marcati cu loggourile lor, astfel incat doamnele sau domnisoarele sa fie mandre de incaltamintea pe care o poarta.

Privind tot spre cromatica, putem aminti si faptul ca rosul aprins este o culoare la moda in acest sezon rece, motiv pentru care femeile ar trebui sa tina cont de acest aspect, si sa isi aleaga cizme sau pantofi de dama in aceasta culoare.

Asadar, acestea ar fi cateva dintre tendintele modei privind incaltamintea pentru femei, insa in mod evident nu toate femeile vor tine cont de acest aspect atunci cand isi vor cumpara incaltaminte pentru acest sezon rece.

zonia.ro

Sunt insa si femei care nu tin cont de acest aspect, asa ca atunci cand isi aleg incaltamintea, se orienteaza spre pantofi sau cizme de dama care sa fie cat mai confortabile.

Leave a Reply