Interviu cu George Balta!

zonia.ro
Share Button

Salut, numele meu este Emanuel Trocmaer si detin site-ul de stiri sportive www.flash-sport-news.com. Iti multumesc ca ai acceptat sa stai de vorba cu mine.

Emanuel: Stiu ca este un moment delicat in viata ta si mai stiu ca tu esti un om puternic cu un caracter frumos, ne poti spune in mare cum s-a intamplat acel accident?

George: Cu cateva minute inainte de finalul unui meci de pregatire al Selectionate U19 in compania echipei la care evoluam eu ( Olimpia Bucuresti), intr-o deja devenita banala legare a unei gramezi, clipa naruitoare a viselor mele s-a produs: in urma contactului, barbia mi-a fost infipta in piept, un fior rece mi-a trecut pe toata sira spinarii pana la glezne revenind inapoi cu o senzatie de amorteala ce imi cuprindea tot corpul. Am cazut la pamant fara sa ma pot misca, fara nicio durere dar foarte speriat, frica amplificata si de agitatia colegilor si a medicilor.

Emanuel: In acel moment ai simtit ca rugby-ul ‘te-a tradat’, regretai in acele clipe ca practicai rugbyul?

George:  Nu, nici vorba de asa ceva nu am regretat si nu o sa regret niciodata. Iubesc si acum sportul asta. Rugby-ul m-a invatat sa fiu un om puternic, m-a educat, rugby-ul este tot pentu mine.

Emanuel: Nu stiu cum e sa te accidentezi nu mi s-a intamplat niciodata, nu doresc nimanui, dar ce simteai in acele clipe, te gandeai ca viata ta o sa ia o intorsatura drastica? Te gandeai ca acea faza iti poate marca intreaga viata?

George: In acele clipe nu ma gandeam decat ca este o chestie de scurta durata, o accidentare si atat, dupa ce am realizat ca e mult de munca sa ma pun iar pe picioare am avut un prag inalt psihologic de trecut. Nu m-am gandit ca o sa ia o intorsatura drastica, in capul meu era si este un singur lucru, recuperare.

Emanuel: In prezent mai ai sperante ca intr-o buna zi te poti ridica pe propriile picioare? Faci ceva pentru a te recupera?

George: Speranta moare ultima. In martie o sa fac 6 ani de la accident, daca numai speram, ma opream din exercitiile de recuperare pe care le fac zilnic.
Merg in diferite statiuni, cabinete pentru recuperare cu tratamente de specialitate, asta bineinteles unde imi permite buzunarul. Medicina evolueaza deci eu trebuie sa am rabdare.
Emanuel: Banuiesc ca inca mai esti fan rugby, ne poti spune care este echipa ta favorita si un jucator pe care tu il admiri ?

George: Da, cum am mai spus “rugby-ul este ca un drog” sunt dinamovist deci tin cu dinamo iar un jucator preferat sigur ca am, Marius Tincu

Emanuel: In prezent ai o ocupatie?

George: Da am mai multe ocupatii, lucrez pentru o editura, studiez sociologia.

Emanuel: Un mesaj pentru tinerii rugbysti ai?

George: Rugby-ul formeaza caractere puternice, cine vrea sa fie om sa se apuce de rugby.

Emanuel:O parere despre www.flash-sport-news.com ?

George: un site frumos dar prea mult fotbal……..

Emanuel: George Balta iti multumesc ca ai stat de vorba cu mine, iti urez Sarbatori Fericite si mult noroc in viata. Multumesc mult !

One thought on “Interviu cu George Balta!

Leave a Reply