Investiti inteligente in pariuri sportive

zonia.ro
Share Button

Investiti inteligente in pariuri sportivePrintr-un pariu sportiv inteligent intelegem defapt o serie de pariuri care are ca si scop final cel putin recuperearea pariului initial, cu alte cuvinte este un pariu cu sanse mari de castig. Ca si in oricare alt sport, exista o diferenta in profesionisti si incepatori.Case pariuri sportive online sunt in numar foarte mare iar fiecare dintre ele are o serie de incepatori si de profesionisti pe plande pariuri.

Pentru a fi un profesionist in acest sport al pariurilor online trebuie sa cunosti anumite criterii dupa care sa pariezi, trebuie sa stii ca defapt acest nu este 100% un joc de noroc iar cel mai important lucru este sa stii sa alegi cateva case de pariuri online care au cotele mai mari. Fiecare pariu in parte necesita o analiza strica a fiecarei echipe si a lotului fiecarei echipe pentru a confrunta situatie ei actuala cu situatia echipei adversare.

Dupa ce ati reusit sa strangeti cateva meciuri pe un bilet, nu mai mult de 5-6 meciuri, acum este momentul sa va calculati cota si sa hotarati cat de mult o sa investiti pe acel bilet. In aceste momente puteti alege sa puneti mai putine meciuri pe bilet si sa folositi un sistem de pariere din care dupa 3 sau 4 bilete sa nu ajungeti in pierdere mare sau sa ajungeti cel putin la castigul initial. In functie de bugent, puteti alege o strategie care se foloseste mai mult la pariurile cu sanse de 50% de castig.

Aceasta strategie consta in dublarea ultimei investitii de fiecare data cand pierdeti un bilet pana atunci cand castigati.

Daca doriti sa experiementati urmatoarea strategie aici aveti o lista cu cele mai bune case de pariuri Brasov  : www.casedepariuri.info . Cea mai buna casa este aceea care ofera cotele cele mai mari.

Exmplul ar arata cam asa:

Buget: 200 lei

Bilet 1 – un meci cu o cota de 2. Investitie:10 lei.
Bilet 1 – pierzator.
Bilet 2 – un meci cu cota de 2. Investitie:20 lei.
Bilet 2 – pierzator.
Bilet 3 – un meci cu cota de 2. Investitie:40 lei.
Bilet 3 – pierzator.
Bilet 4 – un meci cu cota de 2. Investitie:80 lei.

Pana la urma tot ajungem sa castigam un bilet din 4, investitia totala este de 80+40+20+10= 150 lei.

Castigul de pe biletul numarul 4 este de 80 * 2 (cota) = 160 lei, iar bugetul final este de 210 lei.

Dupa cum puteti vedea aceasta metoda asigura un castig in functie de bugetul initial. Cel mai important Criteriu atunci cand folositi acest sistem este sa fiti atenti si sa aveti o sansa de 30% de castig pe fiecare bilet, ca sa nu existe riscuri sa jucati cu un buget mic si sa pierdeti tot inainte sa castigati ceva.


Alte stiri actuale :

spioneaza.ro

1. GIGI BECALI are interzis o lună la sport în închisoare
2. Marii sportivi sustin campania Digi Sport “Impreuna crestem campioni”
3. Laudrup lauda Petrolul: “Au jucatori ofensivi foarte buni! Am toata admiratia pentru fanii Petrolului!”
4. Piovaccari, vedetă în Gazzetta dello Sport! Italianul şi-a găsit liniştea în Ghencea
5. Saptamana excelenta pentru Romania! Duelul Steaua – Basel e decisiv, excluderea lui Besiktas ne avantajeaza!

Leave a Reply